Autor |
Wiadomo¶æ |
|
stek
|
Wys³any: 2009-04-08, 19:57
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 235 Sk±d: ok kraków
|
meb, fajna robótka |
|
|
|
|
gola
|
Wys³any: 2009-04-08, 22:27
|
0
|
|
|
Pomóg³: 23 razy Posty: 854
|
gola napisa³/a: | dlaczego listwa na drzwiach na drugim foto odstaje bardziej w stosunku do tylnych drzwi? |
mebArth napisa³/a: | ...Ni eto nie sprawa kowali....listwy nie by³y zdejnowane wcale.. |
wszystko na temat
Chodzilo mi o to ze cos tam nie pasuje skoro listwa gorna na przednich drzwiach jest wyzej niz na tyknych,natomiast dolna nizej niz na tylnych
niewazne,moze sie czepiam za bardzo |
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-04-08, 23:11
|
0
|
|
|
Pomóg³: 34 razy Posty: 1179
|
gola napisa³/a: | gola napisa³/a: | dlaczego listwa na drzwiach na drugim foto odstaje bardziej w stosunku do tylnych drzwi? |
mebArth napisa³/a: | ...Ni eto nie sprawa kowali....listwy nie by³y zdejnowane wcale.. |
wszystko na temat
Chodzilo mi o to ze cos tam nie pasuje skoro listwa gorna na przednich drzwiach jest wyzej niz na tyknych,natomiast dolna nizej niz na tylnych
Mo¿e? |
|
|
|
|
bartek
|
Wys³any: 2009-04-08, 23:40
|
0
|
|
|
|
No-limit napisa³/a: | gola napisa³/a: | gola napisa³/a: | dlaczego listwa na drzwiach na drugim foto odstaje bardziej w stosunku do tylnych drzwi? |
wszystko na temat
Mo¿e? |
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-09, 16:12
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
A jescze dodam zebyscie och³oneli. Drzwi by³o porysowane. Dzwon byl tylko w przód. Przecie s± foty z zimy jak auto wygl±da? To co sie czepiacie listew. A co mnie listwa je.bie? oklei³em, pomalowa³em, rozklei³em i spolerowa³em/ o. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-04-09, 19:44
|
0
|
|
|
|
mebArth, Masz racjê,Nie wiem ile masz lat,ale kiedy¶ mówi³o sie"Po palcu.spoko synku/nie bierz do siebie/, po palcu i bêdziesz wiedzia³ Gdzie |
|
|
|
|
tadeo121
|
Wys³any: 2009-04-09, 21:07
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 14
|
Barcik znowu Ciê zgrzali...Czy oni ogl±daj± auto po przej¶ciach,czy salonówke. Czasami panowie nie wszystko pójdzie jak by¶my tego chcieli. A czyje¶ wprawne oko z boku dojrzy wiêcej ni¿ nasze zmêczone dan± robot±. Wa¿ne aby klient by³ zadowolony,to jest dla nas najlepsza reklama. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
acidhouse
|
Wys³any: 2009-04-10, 10:59
|
0
|
|
|
Kustom Kulture
Pomóg³: 10 razy Posty: 267
|
³adnie wyciagniête autko - jak w programie "american hot rod" - wersja europejska |
_________________ Training all life
|
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-04-10, 12:23
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-10, 16:34
|
0
|
|
|
|
Ta id±....a ja jutro (sobota) maluje 2 autka bo mam rzut i sie nie wyrobie w tydzien przysz³y. C-klase na czarno i znów L200 tylko silver. Wcoraj wyda³em L200 tak samo 2-kolorowego tlyko ze druga strona
@acid ta....racje masz bo wymiary ma przekatne ma, szparki ma, proste jest, swieciæ siê swieci, lustro jest. có¿ wecej? Troche za bardzo matowy zrobi³em ¶rodek (komora silnika). Zrobi³em baze na utwardzaczu a mog³em zrobiæ akryl na ¶r. matujacym. Nauczka na przysz³o¶æ.
Weso³ych jajek i smaczengo baranka |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
pitterek
|
Wys³any: 2009-04-10, 23:14
|
0
|
|
|
Pomóg³: 3 razy Posty: 306
|
mebArth napisa³/a: | C-klase na czarno i znów L200 tylko silver. Wcoraj wyda³em L200 tak samo 2-kolorowego tlyko ze druga strona |
oby tak dalej to moze przkeroczysz na A4 |
_________________ Pit
|
|
|
|
|
michalLbn
|
Wys³any: 2009-04-11, 08:31
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 184
|
pitterek napisa³/a: | mebArth napisa³/a: | C-klase na czarno i znów L200 tylko silver. Wcoraj wyda³em L200 tak samo 2-kolorowego tlyko ze druga strona |
oby tak dalej to moze przkeroczysz na A4 |
Nie ka¿dy uwa¿a ze A4 jest tego warte, aby zmieniaæ je z B4. Osobiscie nie chcia³bym mieæ samochodu z wielowachaczowym zawieszeniem. W B4 nic sie nie psuje. |
|
|
|
|
zdenek_zdenek
|
Wys³any: 2009-04-11, 11:00
|
0
|
|
|
|
michalLbn napisa³/a: |
Nie ka¿dy uwa¿a ze A4 jest tego warte, aby zmieniaæ je z B4. Osobiscie nie chcia³bym mieæ samochodu z wielowachaczowym zawieszeniem. W B4 nic sie nie psuje. |
Tym bardziej alu, co do b3 i b4 to super wózki pod wzglêdem mechacicznym, czê¶ci tanie, a nie jak w a4 500 z³ za wachacze na jedno ko³o |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-11, 15:05
|
0
|
|
|
|
A4 jest brzydkie. jak jzu tyo A6/C4 2.7 biTurbo. Albo A8. A3 tez brzydkie...no moze po lifcie jest ³adne. I jak przedmówca powiedzia³ B4 sie nie psyje ( teraz wyda³em 1000z³ na zawieszke i hamulce) nie psuje sie...wcale...jak sie zepsuje to wszytsko naraz. . Zobaczcie to:
http://www.moto.allegro.p...full_opcja.html
Na handel jak z³oto, skrzynia 2 tysiace, lakier zrobiæ na fabryke 2 tysiace...i zarobek jest z 5 tysiêcy. Ja bym to wzi±³ ale nie mam 10 000 PLN. A nawet jak nie na handel to za 20 000 ze wszystkim i tak mi sie op³aca taka furmanka. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
ZIEMBA
|
Wys³any: 2009-04-11, 17:41
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 380
|
Barcik, jak w opisie jest napisane OKAZJA to nawet nie zagl±dam do takiej oferty. A pozatym silnik 4.2, spalanie w mie¶cie min. 18l. Ale takie audi tylko z takim silnikiem. Gaz do takiego samochodu to profanacja. |
|
|
|
|
michalLbn
|
Wys³any: 2009-04-11, 21:09
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 184
|
MÓJ ZNAJOMY MA TAKIE W GAZIE I PALI MU 26 GAZU NA MIE¦CIE!!!!! Poza tym to mo¿e byæ szpachlowóz ale nie wiadomo. A jeszcze jedno. Kto to pó¼niej kupi??? Ja mia³em bmw 735 i wiem ze wiecej nie kupie auta tego typu. Kupiæ tanio ³atwo a pó¼niej robisz na paliwo i sprzedaæ nie mo¿esz tego shitu nikomu |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-12, 08:34
|
0
|
|
|
|
ZIEMBA napisa³/a: | Barcik, jak w opisie jest napisane OKAZJA to nawet nie zagl±dam do takiej oferty. A pozatym silnik 4.2, spalanie w mie¶cie min. 18l. Ale takie audi tylko z takim silnikiem. Gaz do takiego samochodu to profanacja. |
Ale ja lubie takie autka....teraz mam 2.8 V6 bene.. 15/100 ale mam wchój mocy. Ja nie patrze na oszczednosci. Ja patrze na to ze auto jedzie anie stoi. I mnie TICO nie wyprzedza lub dres w BMW. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
pitterek
|
Wys³any: 2009-04-12, 13:24
|
0
|
|
|
|
mebArth napisa³/a: | Ale ja lubie takie autka....teraz mam 2.8 V6 bene.. 15/100 ale mam wchój mocy. Ja nie patrze na oszczednosci. Ja patrze na to ze auto jedzie anie stoi. I mnie TICO nie wyprzedza lub dres w BMW |
ile by Cie wynios³a sekwencja ? |
_________________ Pit
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-12, 16:23
|
0
|
|
|
|
pitterek napisa³/a: | mebArth napisa³/a: | Ale ja lubie takie autka....teraz mam 2.8 V6 bene.. 15/100 ale mam wchój mocy. Ja nie patrze na oszczednosci. Ja patrze na to ze auto jedzie anie stoi. I mnie TICO nie wyprzedza lub dres w BMW |
ile by Cie wynios³a sekwencja ? |
Ja za uto da³em 3 tysiace (bez maski i lusterek bo ktos ukrad³ z pod bloku heeh) Sekwencja kosztuje tyle co moje auto - nie chce gazu i nigdy nie bede chcia³. |
_________________ Bart
|
|
|
|
|
pitterek
|
Wys³any: 2009-04-12, 16:50
|
0
|
|
|
|
mebArth napisa³/a: | Ja za uto da³em 3 tysiace (bez maski i lusterek bo ktos ukrad³ z pod bloku heeh) Sekwencja kosztuje tyle co moje auto - nie chce gazu i nigdy nie bede chcia³. |
jakas metoda w tym jest ale jak mi ma³y smierdziel saxo 1,1 spali³a 9 litrów w 4 osoby i baga¿e to jednak prze³kn±³bym jakos t± instalacje |
_________________ Pit
|
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-28, 11:50
|
0
|
|
|
|
pitterek napisa³/a: | Mebi a zdradzisz nam ile warsztat skasowa³ w³a¶ciciela za t± ca³± impresssske? |
Z czesciami które gosc sam se kupi³, blacha lakier wszystko kosztowa³o 41 tysiecy + geometria, klima i atkei tam bzdety. Auto juz jest w austrii. Najdrozsze by³y transporty z USA i czekanie no i placowe za miejsce. Auto kosztowa³o 120 tysiecy rozbite. Czyli ogólnie kupa. |
_________________ Bart
|
|
|
|