Przesunięty przez: Robertlodz09 2014-03-07, 22:27 |
Autor |
Wiadomość |
 |
KK
|
Wysłany: 2014-03-09, 22:12
|
0
|
|
|

|
|
|
|
 |
Ladi1.8T
|
Wysłany: 2014-03-10, 16:39
|
0
|
|
|
|
obeszÂłem sklepy w okolicy , i nikt nie dysponuje lakierami wodorozcieĂączalnymi , nie sa tez w stanie zaÂłatwic . PonoĂŚ byÂł jeden sklep co miaÂł w ofercie ale zrezygnowaÂł bo byÂł coraz mniejszy zbyt wiec szkoda Moze podskocze do jakiegos serwisu sie opytac .
Cena troche przeraÂża |
|
|
|
 |
mariusz80
|
Wysłany: 2014-03-10, 17:00
|
0
|
|
|
|
tak myÂślaÂłem, Âże bĂŞdzie ciĂŞÂżko.. u mnie w obrĂŞbie 10 km chyba juÂż nie ma Âżadnej mieszalni dysponujÂącej wodÂą. KiedyÂś jedna napewno byÂła ktĂłra miaÂła, ale jak dzwoniÂłem ostatnio to powiedzieli, Âże nie opÂłacaÂło im siĂŞ trzymaĂŚ i zrezygnowali. Serwisy majÂą bo to wymĂłg. |
|
 |
Matix
|
Wysłany: 2014-03-11, 23:47
|
0
|
|
|

|
A jak byÂłem na wycieczce ze szkoÂły w fabryce Fiata to dalej jadÂą na konwencji i czĂŞÂściowo na lakierach wodorozcieĂączalnych i jak siĂŞ spytaÂłem przewodnika dlaczego nie robiÂą tylko na wodzie bo przecieÂż takie sÂą wymogi to mi nie odpowiedziaÂł bo powiedziaÂł Âże nie wie |
|
|
|
 |
nitroosek
|
Wysłany: 2016-10-12, 08:47
|
0
|
|
|
|
Miki napisał/a: | KK, Wszystko w tym fachu jest trujÂące. PoczÂąwszy od szpachli, czy to nakÂładania czy to szlifowania, koĂączywszy na nitrze w ktĂłrym wszystko myjemy. Nie bronie tu wcale wody tylko dziwiÂą mnie te gadki ludzi z mieszalni Âże jest tak czy tak, a pojĂŞcia o tym co niektĂłrzy nie majÂą wcale. Dbanie o zdrowie to nasza sprawa i rzecz najwaÂżniejsza. |
Widzisz kolego, tylko Âże zarĂłwno szpachlÂą, jak i nitro, wchÂłaniajÂą siĂŞ jedynie przez drogi oddechowe, zakÂładasz polmaske, i juÂż jesteÂś zabezpieczony, na wodĂŞ to juÂż nie wystarczy... |
|
|
|
 |
CzereÂśniak
|
Wysłany: 2016-10-12, 10:35
|
0
|
|
|
|
Panie Nitro przecie to ponad 2 lata temu byÂło napisane myÂślisz pan Âże ktoÂś tyle czeka ? |
|
|
|