Szukaj FAQ Album

Przesunięty przez: Robertlodz09 2014-03-07, 22:27
Autor Wiadomość
KK 
Wysłany: 2014-03-09, 22:12   
0
UP DOWN

1000? Masakra.

Ladi1.8T
Wysłany: 2014-03-10, 16:39   
0
UP DOWN

obeszÂłem sklepy w okolicy , i nikt nie dysponuje lakierami wodorozcieĂączalnymi , nie sa tez w stanie zaÂłatwic . PonoĂŚ byÂł jeden sklep co miaÂł w ofercie ale zrezygnowaÂł bo byÂł coraz mniejszy zbyt :sciana: wiec szkoda :/ Moze podskocze do jakiegos serwisu sie opytac .
Cena troche przeraÂża :rotfl:

mariusz80 
Wysłany: 2014-03-10, 17:00   
0
UP DOWN

tak myÂślaÂłem, Âże bĂŞdzie ciĂŞÂżko.. u mnie w obrĂŞbie 10 km chyba juÂż nie ma Âżadnej mieszalni dysponujÂącej wodÂą. KiedyÂś jedna napewno byÂła ktĂłra miaÂła, ale jak dzwoniÂłem ostatnio to powiedzieli, Âże nie opÂłacaÂło im siĂŞ trzymaĂŚ i zrezygnowali. Serwisy majÂą bo to wymĂłg.

Matix 
Wysłany: 2014-03-11, 23:47   
0
UP DOWN

A jak byÂłem na wycieczce ze szkoÂły w fabryce Fiata to dalej jadÂą na konwencji i czĂŞÂściowo na lakierach wodorozcieĂączalnych i jak siĂŞ spytaÂłem przewodnika dlaczego nie robiÂą tylko na wodzie bo przecieÂż takie sÂą wymogi to mi nie odpowiedziaÂł bo powiedziaÂł Âże nie wie :)

nitroosek
Wysłany: 2016-10-12, 08:47   
0
UP DOWN

Miki napisał/a:
KK, Wszystko w tym fachu jest trujÂące. PoczÂąwszy od szpachli, czy to nakÂładania czy to szlifowania, koĂączywszy na nitrze w ktĂłrym wszystko myjemy. Nie bronie tu wcale wody tylko dziwiÂą mnie te gadki ludzi z mieszalni Âże jest tak czy tak, a pojĂŞcia o tym co niektĂłrzy nie majÂą wcale. Dbanie o zdrowie to nasza sprawa i rzecz najwaÂżniejsza.

Widzisz kolego, tylko Âże zarĂłwno szpachlÂą, jak i nitro, wchÂłaniajÂą siĂŞ jedynie przez drogi oddechowe, zakÂładasz polmaske, i juÂż jesteÂś zabezpieczony, na wodĂŞ to juÂż nie wystarczy...

CzereÂśniak
Wysłany: 2016-10-12, 10:35   
0
UP DOWN

Panie Nitro przecie to ponad 2 lata temu byÂło napisane myÂślisz pan Âże ktoÂś tyle czeka ?

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu