Matix --> no ja tak samo na **uj to upalac nawet nie majac szpery ?? takie bez urazy wiejskie. Jak szpera jest to mozna wtedy przypalic lubie popatrzec jak ktos smazy ale zeby samemu to nie
Poki co moja szperka czeka na dekiel. A tak to tez jak Ty matix na rondo czy zakrety Jak popada nic nie piszczy spokojnie a zabawa przednia
Krecic sie po parkingu jak osa to kazdy zrobi ale zeby [...] waski zakret na 1 auto bokiem czy wjechac na wiadukt czy zjechac przy fest predkosci to jest sztuka
Kiedy¶ mia³em jeszcze e34. Jest to naprawdê zajebiste auto!!! Taka wygoda ¿e szok przy eleganckim prowadzeniu w zakrêtach
To akurat jest WÓ£ a nie samochód.
Po wprowadzeniu w ¶lizg nawet stary rekin "7" go przebija.
Ze starych "5" to w³a¶nie poprzednik E34 dobrze siê spisywa³ - no i gama fabrycznych motorów do wyboru do koloru. (nawet dziadkom 1,8L produkowali Oraz fajansy na ropê).
Do BMW mam wielki sentyment - lecz tylko do tych starych modeli.
Ale mimo i¿ s± super to jednak NISSANY je przerastaj±.
Przekalkulujcie koszty oraz mo¿liwo¶ci i pomy¶lcie nad hybryd± 200/240 SX z silnikiem 350Z a nie 2,5L i podwójnie go do³adujcie.
Za ten silnik mogê rêczyæ jak za stare 3.0/3,2/3,3/3,5/3,5 TURBO BMW
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum