|
|
|
Autor |
Wiadomość |
 |
rahowsky
|
Wysłany: 2016-05-10, 09:56 Sprzedam NOWY NIEUÂŻYWANY ULTRA aerograf H&S + akcesoria
|
|
|
|
Witam, mam na sprzeda¿ nowy, nieu¿ywany w PE£NI SPRAWNY aerograf ULTRA firmy Harder & Steenbeck w raz z akcesoriami. Zestaw zosta³ kupiony przeze mnie osobiœcie lecz wyjazd za granice pokrzy¿owa³ moje plany z zabaw¹ w airbrush. Przedmiot zosta³ kupiony na allegro (link do aukcji: http://allegro.pl/ultra-a...37924397.html). Jak mo¿na zobaczyÌ cena na aukcji to 330z³ zaœ cena jaka mnie interesuje to 270z³ poniewa¿ zale¿y mi na czasie. Oczywiœcie istnieje mo¿liwoœÌ ¿ebym wystawi³ przedmiot przez allegro lub odbiór osobisty (wiêcej info na priv lub telefonicznie). Ewentualne zdjêcia mogê wys³aÌ.
bardzo dobry stosunek jakoÂści do ceny
samocentrujÂąca siĂŞ dysza nie ma gwintu, przez co nie ma ryzyka ukrĂŞcenia dyszy
zbiorniczek zwĂŞÂża siĂŞ ku gĂłrze co pozwala malowaĂŚ przy duÂżym przechyleniu aerografu bez rozlewania farby i bez koniecznoÂści uÂżywania przykrywki
zasilany grawitacyjnie ze zbiorniczka o pojemnoÂści 2 [ml]
dysza 0,2 [mm] (moÂżna rĂłwnieÂż zaÂłoÂżyĂŚ dysze 0,4 [mm])
bardzo przemyÂślana konstrukcja pozwalajÂąca na Âłatwy montaÂż po czyszczeniu aerografu
kompatybilnoœÌ czêœci z innymi aerografami Harder and Steenbeck
Dodatkowo w tym zestawie jest wieczko do zbiorniczka na farbê (2 [ml]) oraz szybkoz³¹cze i wê¿yk 1,8 [m].
wĂŞÂżyk oplatany o dÂługoÂści 1,8 [m] i rozmiarze gwintu wewnĂŞtrznego 1/8''
H&S wtyk szybkoz³¹cza
gniazdo szybkoz³¹cza (umo¿liwia szybkie pod³¹czanie i od³¹czanie wê¿yka i aerografu)
estetyczne pudeÂłko na aerograf
instrukcjĂŞ uÂżytkowania, czyszczenia i pierwsze ĂŚwiczenia w jĂŞzyku polskim (oraz angielskim, niemieckim, rosyjskim i innych) wraz ze schematem budowy
CiÂśnienie zalecane to:
29 [psi] = 2,00 [bar]
CiÂśnienie maksymalne wynosi:
58 [psi] = 4,00 [bar]
|
|
 |
rahowsky
|
Wysłany: 2016-05-10, 09:59
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
|
|