Szukaj FAQ Album



Przesunięty przez: Robertlodz09 2016-07-28, 23:36
Autor Wiadomość
sparkson
Wysłany: 2016-07-28, 21:48   Szlifierka pneumatyczna do szpachli
0
UP DOWN

Posty: 3
Witam, zastanawiam się nad zakupem szlifierki pneumatycznej głownie do szpachli i zrywania starej powłoki (narazie używam do tego elektrycznego bączka ale jest za cięzki na dłuższą pracę). Co polecacie bączka pneumatycznego czy cos wibracyjno-wzdłużnego?
 

KK 
Wysłany: 2016-07-29, 19:59   
0
UP DOWN


Pomógł: 21 razy
Posty: 3322
Kup Mirkę Deros. Elektryczną.
_________________

 
 

sawmaster 
Wysłany: 2016-11-18, 16:15   
0
UP DOWN

Posty: 496
Skąd: Białystok
podobnie w derosie psuje się jakoś przewód, co dokładnie się w nim psuje?
 

KK 
Wysłany: 2016-11-18, 18:35   
0
UP DOWN


Pomógł: 21 razy
Posty: 3322
Ułamuje się i musisz go wymienić, choć pewnie też da się posztukować.
_________________

 
 

Przemek 
Wysłany: 2016-11-18, 18:53   
0
UP DOWN
Przemek


Pomógł: 4 razy
Posty: 514
Skąd: Szczecin
Pasuje od starego PC :)
_________________
Tym się zajmuję
http://piaskowanieszczecin.pl/
http://akwarium.szczecin.pl/
 

sawmaster 
Wysłany: 2016-11-18, 19:05   
0
UP DOWN

Posty: 496
Skąd: Białystok
Przemek napisał/a:
Pasuje od starego PC :)


nie możliwe bo bolec górny jest poziomy w mirce
 

Przemek 
Wysłany: 2016-11-18, 19:13   
0
UP DOWN
Przemek


Pomógł: 4 razy
Posty: 514
Skąd: Szczecin
Możliwe bo na takim pracuje :)
_________________
Tym się zajmuję
http://piaskowanieszczecin.pl/
http://akwarium.szczecin.pl/
 

sawmaster 
Wysłany: 2016-11-18, 19:51   
0
UP DOWN

Posty: 496
Skąd: Białystok
Przemek napisał/a:
Możliwe bo na takim pracuje :)

może w moim modelu zmienione jest już gniazdo?
 

Przemek 
Wysłany: 2016-11-18, 20:13   
0
UP DOWN
Przemek


Pomógł: 4 razy
Posty: 514
Skąd: Szczecin
Albo ja mam kabel z wtyczką od innego pc . Jutro to sprawdzę .
_________________
Tym się zajmuję
http://piaskowanieszczecin.pl/
http://akwarium.szczecin.pl/
 

KK 
Wysłany: 2016-11-18, 20:41   
0
UP DOWN


Pomógł: 21 razy
Posty: 3322
Od nowego zasilania przy PC nie pasuje wtyczka, ponieważ są inaczej bolce, ale może w jakimś starym kompie lub innym urządzeniu było coś, ala Deros. Czekamy na relację :)
_________________

 
 

sawmaster 
Wysłany: 2016-11-18, 21:24   
0
UP DOWN

Posty: 496
Skąd: Białystok
stare zasilacze at tez mają takie same bolce jak w atx
 

KK 
Wysłany: 2016-11-18, 21:31   
0
UP DOWN


Pomógł: 21 razy
Posty: 3322
Może Przemek ma kabel od czegoś innego.
_________________

 
 

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Skocz do: 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - forum anime