Witam.pisze ten post bo niemoge czytac tych cenzura pisanych przez cieniasow.jestem w temacie juz od 27 lat.i co moge poradzic.poczatek kompresor min 100l.dwa gary.uzywka lub nowy ale firmowy.pistolet powyzej 300zl dysza 1.3 1.4 nie musi byc za 2tys.czemu tak bo licza sie umiejetnosci a nie nadrabianie sprzetem czy materialami .wiekszosc tych debesciakow i tak poleruje potem to co naciapali drogimi sprzetami wiec po co walic kase na sprzet.wiekszosc forumowiczow to garazowcy wiec nie ma co sciemniac .zaden sprzet nie nadeobi za nich umiejetnosci.wiec moja rada niepchac sie w drogi sprzet tylko cwiczyc .pracuje na pompach hydrodynamicznych gdzie farby maja wymogi grubosci i polysku i taki stek bzdur co tu czytam poprostu mnie smieszy.kazdy radzi drogi sprzet a czym sie on rozni co?materialami z ktorych jest zrobiony chince skopiowali super czolowych producentow tylko materialy urzyte sa mniejszego wytrzymania.tyle.ktos jak lakieruje dla siebie nie musi miec bog wie czego.ktos chce stanoc w szranki pistolet za 300zl sprezarka 100l i robimy wideo ku przestrodze.
Naciagaczy i pseudo fachowcow.po primo pic polega na tym by strumien byl rozbiy by dysza rozbijala na max ilosc czastek farby i by niebraklo powietrza tyle reszta umiejetnosci .do tych co probuja sami lakierowac tak jak pisalem sprezarka min 100l 50 tez da rade byle by trzymala cisnienie i nierwac sie wiecej jak jeden element.pistolet nasz expert zielony ladnie rozbija farbe i lakier ze sredniej polki.tyle trenowac a efekty przyjda.sami dacie rade w zakladach pomaluja a i tak potem polera itd .pamietac pic jest w przygotowaniu elementu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum