|
|
|
Autor |
Wiadomość |
 |
rolnik92
|
Wysłany: 2017-01-18, 00:30 lakiery bezbarwne Exlak - pytanie
|
0
|
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczĂłw mam pytanie dotyczÂące produktĂłw firmy Grupa Exlak. Jestem mÂłodym lakiernikiem i chcialbym sie cokolwiek dowiedzieĂŚ na temat tych produktĂłw. Wiem Âże sÂą to tanie lakiery ale moÂże ktoÂś tym maluje albo malowaÂł. Prosze o opinie czy warto czy szukaĂŚ czegoÂś innego ewentualnie co polecacie. Pozdrawiem |
|
|
|
 |
misias
|
Wysłany: 2017-01-18, 12:10
|
0
|
|
|
|
Exlack to produkty które,powsta³y z wspó³pracy z Francusk¹ firm¹.
LakierowaÂłem AT 100 Plus i AT 100.Sa to lakiery typu MS czyli 2-3 warstwy,maÂło wydajny.
Ma swoje plusy Âłatwo siĂŞ rozlewa,dobrze siĂŞ poleruje.
Bez rozcieĂączalnika wychodzi gruba Âłuska i dÂługo schnie.
Nie wiem jak dÂługo podtrzymuje siĂŞ efekt po naprawie,czy siĂŞ Âłuszczy matowieje po czasie tego nie wiem.
U mnie w okolicy lakierujÂą tymi lakierami i nikt nie narzeka,zrobione tanim kosztem i po sprawie.
MogĂŞ ci poleciĂŚ w podobnej cenie lakier z grupy CSV Gold Car 501 czerwone opakowanie,jest to lakier HS czyli ma wiĂŞcej czĂŞÂści staÂłych,nie wymaga rozcieĂączalnika i nakÂładasz go na 2 warstwy.Ja za niego pÂłaciÂłem 53zÂł.za komplet 1,5 l.
PowinieneÂś byĂŚ z niego zadowolony. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
|
|