|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
xmajoo
|
Wys³any: 2017-07-19, 14:04 Profesjonalna komora lakiernicza - Pozwolenia
|
0
|
|
|
|
Witam, mam pewien problem dotycz±cy mojego warsztatu
od 2014 roku mam zak³ad Mechaniki Pojazdowej i powodzi mi siê dosyæ dobrze, fakt faktem musia³em trochê w³o¿yæ na pocz±tek, ale po pobycie na emigracji ( 8 lat w Essen praca jako lakiernik ) uda³o mi siê sporo od³o¿yæ i postanowi³em, ¿e otworzê w³asny warsztat reszta to historia Do rzeczy!
Mam dzia³kê budowlan± na której s± ju¿ gara¿e i wszystko je¶li chodzi o mechanikê. Od jakiego¶ czasu chcia³bym do moich us³ug dodaæ jeszcze lakiernictwo samochodowe, ale takie z prawdziwego zdarzenia, z wszystkimi pozwoleniami i kupiæ profesjonaln± komor± (mam na ni± 60 000 z³ ), i tutaj mam pytanie, o jakie pozwolenia muszê ubiegaæ je¶li chodzi o t± komorê, czy mogê co¶ takiego postawiæ? czy muszê siê ubiegaæ o dodatkowe pozwolenia dotycz±ce ¶rodowiska itp. Komora ta ma wszystko wentylator wyci±gowy, system oczyszczania powietrza, wymiennik ciep³a itp. czy mog± byæ problemy z postawieniem takiej komory na mojej dzia³ce budowlanej? |
|
|
|
|
mirusiek
|
Wys³any: 2017-07-22, 05:42
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 119
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
|
|