Witam skopalem baze na zderzaku baza zaczela sie ³uszczyc
podk³ad akrylowy da³em tylko miejscowo w punktach szpachli ... i poczekalem 6h przy 25 stopniach .
1 czy to wina zbyt krotkeigo czasu czy tego ze nie dalem podkladu na caly zderzak ?
2. jutro jade po podklad do zderzakow i nie wiem czy cala nowa baze scierac czy moge tylko zmatowic i polozyc na caly zderzak podklad?
Przyznam szczerze ze ten sam zderzak malowalem 2lata temu bez podkladu i az do uderzenia przez inne auto bylo ok ....
Hej Max zdarlem wszystko i tym razem dalem podk³ad
Po 3 dniach od polozenia podkladu pomalowalem baza ... i znowu ta sama reakcja , w tych samych miejsach tylko mniejsza wielkosc...
Poddalem sie i dokonczylem to lakierem bezbarwnym
, ku mojemu zdziwieniu nagle poznikaly te zmazy...
Jak na z³o¶c mam teraz zaciek i sprobuje usunac go papierem 1500 / 2000 na mokro i potem polerka ale .....
Gdybym sie przetarl do podk³adu czy moge tylko kawalek zmatowac i pomalowac ?? ( tym samym lakierem) czy myslicie ze tez zajdzie jakas nieporz±dana reakcja?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum