Wysłany: 2020-02-19, 21:48 Pistolet lakierniczy dla średn.-zaawans.- budżet 1300zł
0
Witajcie,
niestety po dość długiej przerwie.
Chcę dokupić pistolet lakierniczy taki co by nadał się do bazy jak i akrylu czy klaru.
Jest szansa kupić taki w miarę uniwersalny?
Czy lepiej iść w stronę każdy pistol do czego innego?
Macie jakieś doświadczenia? Co byście polecili? Bardziej Sata czy Devilbiss albo Iwata?
Macie jakies sprawdzone nie wymagające modele?
Osobiście od roku używam Devilbiss GPi 1.4. Kosztował mnie 470pln netto rok temu - była promocja z powodu braku na krajowym rynku FLG-5.
Dziś brutto w okolicach 700-800pln
Chcę dokupić pistolet lakierniczy taki co by nadał się do bazy jak i akrylu czy klaru.
W tej cenie to kupisz DeVilbissa GTI Pro Lite Pro z dyszą 1.3
może nie jest szybki ale normalnie nim się pracuje i położysz nim bazę i lakiery nawierzchniowe
Sata 4000 RP 1.3 będzie szybsza niż ten GTI Pro Lite z dyszą 1.3
Możesz teraz kupić od oficjalnego dystrybutora Sata za około 1600zł 4000 RP z Digitalem
Ja mam u siebie też Sata 4000 RP dysza 1.2 i jakoś nie mogę napisać że to "jakiś niewypał" ...
normalnie tym lakierowałem i lakieruję ...
Wiesz ja nie mam problemów z lakierowaniem ... co mam pod ręką tym lakieruję ...
Ostatnio zapomniałem ją zabrać ze sobą to auto polakierowałem
Sata jet 2000 RP .... można ? ano można
Auto tak samo wygląda jak bym je polakierował nowszym modelem pistoletu ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum