Wysłany: 2021-02-04, 19:17 sata 5000 1.3 hvlp wsb dysza czy nada sie do konowencji
0
witam zakupilem uzywke sata w dobrych pieniazkach z netu 5000 hvlp 1.3 wsb ,
ale w opisie nie bylo ze to wsb , czyli do wody , a ja potrzebuje do bazy konwencji gdyz maluje na bazach rozpuszzalnikowych , czy ta dysza sie nada wsb do konwencji ma ktos taki pistolet i maluje nim konwencjie , wsb to do wody nie wiem co robic czy go zwrocic czy zestaw do konwencji dokupic czy poprostu malowac nim konwencjie , dalem 1000zll co myslicie jak sobie dysza wsb poradzi z konwencjia
MoÂżesz spokojnie stosowaĂŚ dyszĂŞ WSB do baz konwencjonalnych pomimo tego Âże jest dedykowana dla baz wodnych to konwencja teÂż wychodzi bardzo bardzo dobrze i jak dla mnie to wÂłaÂśnie WSB jest taka uniwersalna gdzie moÂżna nakÂładaĂŚ i bazy wodne i konwencjonalne
A moÂżesz wrzuciĂŚ zdjĂŞcie tej Sata ? Ciekaw jestem bo cena niska i moÂże byĂŚ Âże kupiÂłeÂś chiĂąskiego klona ...
ktĂłrych to peÂłno pojawia siĂŞ obecnie w odsprzedaÂży na portalach ogÂłoszeniowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum