Cze??, jestem tu nowy, przeszpera?em forum ale nie znalaz?em odpowiedzi na moje pytanie a raczej problem. Bardzo prosi?bym Was do?wiadczonym koleg?w o ma?? pomoc / rad?
Robi?em zaprawk? kt?ra si? nie uda?a wi?c musia?em pomalowa? kawa?ek b?otnika i nie mog? si? teraz pozby? przej?cia mi?dzy lakierami nowym bezbarwnym a starym bezbarwnym.
Da?em oczywi?cie podk?ad w miejsce naprawiane a nast?pnie baz? w miejsce naprawiane i ciut szerzej. Potem da?em Bezbarwny w miejsce bazy a drug? warstw? bezbarwnego jeszcze troszk? szerzej ale nie wychodzi?em poza obszar matowienia (na mokro 2000) starego lakieru bezbarwnego. Wszystko robi?em sprayami bo nie mam pistoletu.
po drugiej warstwie bezbarwnego na powierzchni zmatowionej starego lakieru osadzi? si? py? nowego bezbarwnego - nie wiem czy to dobrze???
Po wyschni?ciu wzi??em si? za polerk? ale ca?y czas mi wychodzi przej?cie/krecha czy jak to mo?na nazwa? jak na zdj?ciu. Podpowie kto? co robi? ?le? lub jak to zniwelowa??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum