Przesuniêty przez: Tech 2009-04-22, 19:27 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
michutiger2
|
Wys³any: 2008-07-23, 09:49 pocz±tki...
|
0
|
|
|
|
witam mam nietypowa sprawuche... mam 21 lat i skonczylem szkole zupelnie w innym kierunku niz lakiernik ale chcialbym sie tego nauczyc wiec moj problem tu sie zaczyna bo nie wiem czy jest taka mozliwosc zeby jakos sie wyszkolic w malowaniu aut czlowiek musi zarabiac mam prace ale moglbym po godzinach grzebac przy samochodachale bo to mnie interesuje i mzsle ye lubil bzm to robic jesli robil bzm to dobryye nie wiem czy jest to dla mnie osiagalne pomozcie jesli mozecie i nakierujcie mnie co moglbym zrobic zeby zaczac w tej branzy... warunki mam w sesie miejsce na warsztat i wielki zapal z gory dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
|
ewa
|
Wys³any: 2008-07-23, 12:09
|
0
|
|
|
|
najpro¶ciej by³oby gdyby¶ znalaz³ warsztat ,w którym móg³bys dorabiaæ do "normalnej" pracy ,a przy okazji nauczyæ siê tego i owego ,a pó¿niej ,to ju¿ "tylko" praca "do¶wiadczalna"... |
|
|
|
|
michutiger2
|
Wys³any: 2008-07-23, 12:30
|
0
|
|
|
|
ewa napisa³/a: | najpro¶ciej by³oby gdyby¶ znalaz³ warsztat ,w którym móg³bys dorabiaæ do "normalnej" pracy ,a przy okazji nauczyæ siê tego i owego ,a pó¿niej ,to ju¿ "tylko" praca "do¶wiadczalna"... |
no w³asnie ale czy Ty majac warsztat zatrudnilabys pracownika ktory o malowaniu nie ma zielonego pojecia??? moglbym nawet narazie za darmo siedziec w jakims warsztacie nauczys sie podstaw bo ja chcialbym cos robic sam narazie wyprawki elementy itp a pozniej jesli zalapie to kto wie... ale jestem z malej miescinki gdzie jest jeden lakiernik i raczej nie bedzie szkolil kogos kto moglby byc jego konkurencja... kurcze ciezko to widze ale zalezy mi na tym |
|
|
|
|
kalbi
|
Wys³any: 2008-07-23, 12:35
|
0
|
|
|
Pomóg³: 32 razy Posty: 1682 Sk±d: Warszawa
|
kup sprzêt potrzebny najtañszy i ucz siê na w³asnych b³êdach. Najpierw przeczytaj forum, pytaj je¶li nie wiesz, a mo¿e co¶ z tego kiedy¶ wyjdzie (czasoch³onne) lub gdzie¶ na pomocnika pomocnika lakiernika (tu przynajmiej od razu poka¿± co i jak ale i tak trzeba nabraæ wprawy) |
|
|
michutiger2
|
Wys³any: 2008-07-23, 12:37
|
0
|
|
|
|
kalbi napisa³/a: | kup sprzêt potrzebny najtañszy i ucz siê na w³asnych b³êdach. Najpierw przeczytaj forum, pytaj je¶li nie wiesz, a mo¿e co¶ z tego kiedy¶ wyjdzie (czasoch³onne) lub gdzie¶ na pomocnika pomocnika lakiernika (tu przynajmiej od razu poka¿± co i jak ale i tak trzeba nabraæ wprawy) |
a ile kosztuje taki najtanszy sprzet zeby chociaz na jakims maluchu cwiczyc i czy jestem w stanie tak sie sam nauczyc...??? |
|
|
|
|
ewa
|
Wys³any: 2008-07-24, 09:36
|
0
|
|
|
|
kilku takich "uczniów" wysz³o ju¿ z naszego warszatatu ,ale teraz mocno zastanowi³abym siê nad kolejnym . zieloni zawsze mieli wynagrodzenie i sama by³am zaskoczona ,¿e ostatni 'pytaj±cy" chcia³ przyj¶æ pracowaæ za darmo ,byle móg³ siê nauczyæ.... |
|
|
|
|
michutiger2
|
Wys³any: 2008-07-24, 10:08
|
0
|
|
|
|
ewa napisa³/a: | kilku takich "uczniów" wysz³o ju¿ z naszego warszatatu ,ale teraz mocno zastanowi³abym siê nad kolejnym . zieloni zawsze mieli wynagrodzenie i sama by³am zaskoczona ,¿e ostatni 'pytaj±cy" chcia³ przyj¶æ pracowaæ za darmo ,byle móg³ siê nauczyæ.... |
jak to mam brac pieniadze za nauke??? jesli by ktos dal nie odmowie ale czasem trzeba cos poswiecic zeby na tym skorzystac a jesli mozna wiedziec to gdzie macie warsztat??? |
|
|
|
|
ewa
|
Wys³any: 2008-07-24, 17:14
|
0
|
|
|