Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Somers
Wysłany: 2025-02-26, 11:34   Jakie zarowki do reflektorow w aucie
0
UP DOWN

Czesc, mam pytanie odnosnie wymiany zarowek w reflektorach samochodowych. Moje juz sie troche przepalily i musze je wymienic, ale nie wiem, jakie wybrac. Ktos ma doswiadczenie z zarowkami LED? Slyszalem, ze swieca jasniej, ale czy na pewno pasuja do kazdego auta? Mam stary model i troche boje sie, ze nie beda pasowaly. Moze ktos z was juz to przerabial i moze doradzic, co najlepiej wybrac?

asmp
Wysłany: 2025-02-26, 13:16   
0
UP DOWN

Wiesz, LED-y na pewno swieca mocniej i bardziej oszczedzaja energie, ale rzeczywiscie, nie zawsze pasuja do starszych modeli. Moje auto jest tez starsze, ale po sprawdzeniu okazalo sie, ze moge zamontowac LED-y bez problemu. Trzeba tylko zwrocic uwage na to, jaki rodzaj zarowek pasuje do naszego samochodu. Czasami trzeba wymienic caly zestaw reflektorow, jesli chcemy LED-y, ale nie zawsze. Warto zerknac na jakas strone, gdzie mozna dokladnie sprawdzic, jaka zarowka pasuje do danego modelu. Znalazlem jedna taka strone, gdzie sa zarowki roznych typow, warto ja sprawdzic: https://autoswiatla.pl/pl/menu/wybierz-rodzaj-zarowki-10611.html Tam mozna dobrze dopasowac zarowki do auta, nie bedziesz mial problemu z wyborem.

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » Off Topic

Odpowiedz do tematu