Autor |
Wiadomość |
 |
szyna
|
Wysłany: 2008-08-14, 22:26 najlepsze aerografy
|
0
|
|
|
|
doradzcie prosze jaki sprzet skompletowac do robienia wzorow na pojazdach [airbrasze]
szukam czegos dobrego zeby za jakis czas nie powiedziec ze moglem dolozyc troche ...
za jeden zaplaci polowe firma wiec szukam czegos najlpszego ale na jednym sie nie skonczy chyba .niemam o tym pojecia i prosze o dobra pomoc
devilbiss czy iwata i jake modele podajcie jakis super zestaw .dziex |
|
|
|
 |
DrCruel
|
Wysłany: 2008-08-14, 22:43
|
0
|
|
|

|
Wiem, ¿e to mo¿e trudne, zw³aszcza dla nowych userów ale proponujê poszukaÌ opcj¹ szukaj bo takie informacje pojawiaj¹ siê w ró¿nych tematach i ciê¿ko jest opisaÌ wszystko w jednym.
Hmm... chyba, Âże moÂżna by zrobiĂŚ ranking sprzĂŞtu w postaci tematu z ankietÂą. Co o tym sÂądzicie?
Acidhouse da siĂŞ???
szyna poczytaj jeszcze artykuÂł "Modele i budowa aerografĂłw" w dziale: ArtykuÂły o Airbrush |
|
|
|
 |
szyna
|
Wysłany: 2008-08-14, 22:58
|
0
|
|
|
|
troche glupio mi bylo pisac tego posta bo podobnych ematow jest sporo ale chodzilo mi o dobry sprzet a duzo ludzi szuka taniego sprzetu i robi sie mix . a ja niemam pojecia o aerografach i wszystko to narazie czarna magia .ja tylko narazie lakieruja i troche rysuje ale chcialbym cos wiecej.nieznam nikogo kto by mi wytlumaczyl czego szukac.kilka dni juz czytam ruzne rzeczy ale bez praktyki to nic .a chcialem jutro zamuwic airbrash przed urlopem.
ranking sprzetow to genijalny pomysl [najgorszy najpopularniejszy najlepszy i najbardziej funkcjonalny]
a tak poza tym to switna ta strona [naprawde] |
|
|
|
 |
acidhouse
|
Wysłany: 2008-08-15, 11:55
|
0
|
|
|
Kustom Kulture

|
DziĂŞki, staramy siĂŞ Âżeby byÂło fajnie. Ranking to trochĂŞ trudna sprawa poniewaÂż sprzĂŞtu jest ogrom podobnie jak pistoletĂłw i podobnie jak w przypadku pistoletĂłw kaÂżdy ma swoje zastosowania. MoÂże coÂś siĂŞ wymyÂśli = zajmie to trochĂŞ czasu i ÂśrodkĂłw ale jest to do zrobienia
|
_________________ Training all life
 |
|
|
|
 |
szyna
|
Wysłany: 2008-09-11, 00:25
|
0
|
|
|
|
doradzcie chociaz na co zwrocic uwage jakie parametry czy cos czy wystarczy jeden airbrush ? Iwata Custom Micron CM-C Plus airbrush mysle o zakupie tego ale jaka jest roznica miedzy iwatami bo jest kilka seri i kilka modeli z kazdej seri i troche sie zakrecilem bo nie mam o tym zabardzo pojecia ale chcialby kupic raz a bardzo dobrze.ile aerografow potrzeba aby praca szla szybko i przyjemnie |
|
|
|
 |
dawid
|
Wysłany: 2008-09-11, 16:39
|
0
|
|
|

|
hmm. powiem ci ze parametry to nie wszystko:)) duzo zalezy od umiejetnosci wiec kup sobie aerograf ktory jest wytrzymaly ja od kad wzielem do reki iwate hp-c do dzisiaj nia maloje:)) |
_________________ hmmm |
|
|
|
 |
Bodzio
|
Wysłany: 2008-09-18, 20:51
|
0
|
|
|
--B_C_G--

|
|
|
|
 |
pitterek
|
Wysłany: 2008-09-20, 14:31
|
0
|
|
|

|
RB Âładnie wyszedÂłeÂś na tym foto;) |
_________________ Pit
 |
|
|
|
 |
szyna
|
Wysłany: 2008-11-15, 01:46
|
0
|
|
|
|
Iwata Custom Micron CM-C Plus - juz czeka na pierwsza probe
[ Dodano: 2008-11-15, 01:49 ]
temat mozna by usunac bo chyba nikomu sie nie przyda a w to miejsce moze jakis ranking sprzetow??? |
|
|
|