Wys³any: 2008-12-02, 20:29 Prosze o pomoc techniczn±
0
witam kupilem pistolet lvlp i mam zamiar lakirowac nim lakierem akrylowym. Powiedzcie czy po zakonczonej pracy moge go w celu wyczyszenia wrzucic w calosci do wody skoro lakier jest wodnorozcienczalny? Czy mam go wyczyscic w inny sposob - rozkrecic, kazda czesc myc osobno...w wodzie?
Je¶li bêdziesz lakierowa³ lakierami wodnymi to nie musisz go zawsze rozkrêcaæ .ale musisz go dobrze przep³ukaæ pod bie¿±c± wod± do czysta ..jak go tylko zanurzysz w wodzie to ci siê za szlami
Ale powiedz o co chodzi z tymi lakierami bo co¶ tu nie tak jakim w koñcu bêdziesz lakierowa³??? akrylem czy wod±?
[quote="rakan09"]mam zamiar lakirowac nim lakierem akrylowym.
rakan09 napisa³/a:
9"]wrzucic w calosci do wody skoro lakier jest wodnorozcienczalny?
moge go w celu wyczyszenia wrzucic w calosci do wody
przep³ucz bie¿±c± wod±,potem wydmuchaj sprê¿onym powietrzem,mo¿esz odkrêciæ g³owicê i dyszê dla pewno¶ci.zaschniêty lakier mo¿esz doczy¶ciæ nitrem .na koniec wypolerowaæ czyst± such± szmatk±,rêcznikiem i na pó³eczkê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum