Autor |
Wiadomo¶æ |
|
manieks
|
Wys³any: 2009-01-10, 10:09
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 112 Sk±d: Gdynia
|
witam
niedawno potrzebowa³em tak "na szybko" jaki¶ uniwersalny sprzêt, który zda egzamin tak w poziomie jak i w pionie. Kupi³em Badgera (360 Createx) i jestem naprawdê mile zaskoczony. Na pierwszy "rzut rêki" wydawaæ by siê mog³o, ¿e je jedna uniwersalna dysza to nieporozumienie, lecz po kilku chwilach pracy sprzêcik pokaza³ swoje dobre strony, nawet podczas malowania detali.
Cytat: | Jezeli kto¶ z Was u¿ywa Badgera, prawd± jest to, ¿e uniwersalna ig³± i g³owica tych modeli jest dobrym rozwi±zaniem, czy mo¿e lepszy jest Pasche z zestawem igie³ i dysz? |
to zale¿y co chcesz malowaæ
w celu sprawdzenia tego Badgera 360
* trysn±³em kilka "murali (z sufitami w³±cznie) farbami akrylowymi- o'k
* potem wskoczy³em na drzwi (motyw z "Obcego" miejscami wymagaj±cy precyzji) z akrylem art. - zda³ egzamin
* teraz malujê model zdalnie sterowanej ³odzi motorowej lakierami samoch. - bardzo przyjemnie.
Do malowania portretów na paznokciach raczej bym z nim nie startowa³ ... chocia¿ kto wie
Pasche nie u¿ywam bo jako¶ do mnie nie trafia, nie wiem dlaczego - wiêc nie bêdê siê wypowiada³ na jego temat. |
|
|
|
|
manieks
|
Wys³any: 2009-01-15, 08:27
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 112 Sk±d: Gdynia
|
daj, daj - ciekaw jestem opinii na jego temat
a tak na marginesie
czy kto¶ z szanownego grona u¿ywa b±d¼ u¿ywa³ Infinity z serii Harder & Steenbeck?
bo, jak pewnie wielu z was, mam obsesjê na punkcie cienkiej (nie koniecznie czerwonej linii i zastanawiam siê czy Infinity da mi to czego chcê ...
ogl±daj±c dla przyk³adu ten filmik odnoszê wra¿enie, ze mo¿e daæ- ale ... je¶li kto¶ ma inne zdanie to chêtnie je "us³yszê" |
|
|
|
|
matheurzsz
|
Wys³any: 2009-01-15, 16:27
|
0
|
|
|