Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Jorgul
|
Wys³any: 2009-04-07, 08:31 Pierwsze lakierowanie rys - pomó¿cie
|
0
|
|
|
|
Mam do zalakierowania parê rys w swoim samochodzie - mam podk³ad w sprayu, lakier w sprayu, oraz lakier bezbarwny w sprayu.
Powiedzcie co mam zrobiæ ¿eby wysz³o w miarê ³adnie? (albo je¶li taki temat ju¿ by³ to podajcie linka, ja nie mog³em, znale¼æ )
I b³agam - odpu¶cie sobie posty w stylu "nie dasz rady", "id¼ do lakiernika" itd. itp, bo takich porad nie potrzebujê |
|
|
|
|
michalLbn
|
Wys³any: 2009-04-07, 09:04
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 184
|
Je¿eli mamy ci pomóc do brze by³oby zobaczyæ te rysy. Wrzuæ zdjecie jakie¶ alko opisz je przynajmniej |
|
|
|
|
Jorgul
|
Wys³any: 2009-04-07, 09:41
|
0
|
|
|
|
Nie mam jak w chwili obecnej zrobiæ zdjêcia. S± to normalne rysy, d³ugo¶ci paru centymetrów (5-6), bardzo p³ytkie, nie siêgaj± blachy. Tak jakby na przyk³ad porysaæ samochód gwo¼dziem nie przyciskaj±c go mocno |
|
|
|
|
marikk
|
Wys³any: 2009-04-07, 09:50
|
0
|
|
|
Pomóg³: 3 razy Posty: 249
|
Przede wszystkim je¶li chcesz mieæ to zrobione ³adnie to odradzam u¿ywania sprayów |
|
|
|
|
Jorgul
|
Wys³any: 2009-04-07, 09:52
|
0
|
|
|
|
Niestety, ale muszê to zrobiæ spreyem :( |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-04-07, 10:05
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Nie chcia³bym siê wcinaæ w rozmowê, lakiernikiem z zawodu nie jestem, ale czytam to forum i temat zaprawek by³ wa³kowany ju¿ nieraz... my¶lê, ¿e zast±pienie guna puszk± nie zmienia procesu lakierniczego, a przynajmniej przej¿enie innych tematów pozwoli ci zadaæ konkretne pytania... i nie rozumiem problemu z opcj± szukaj... wpisujesz "zaprawka" i masz wszystko jak na d³oni.... powodzenia. |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-04-07, 10:13
|
0
|
|
|
Pomóg³: 34 razy Posty: 1179
|
LoboLoco napisa³/a: | Nie chcia³bym siê wcinaæ w rozmowê, lakiernikiem z zawodu nie jestem, ale czytam to forum i temat zaprawek by³ wa³kowany ju¿ nieraz... my¶lê, ¿e zast±pienie guna puszk± nie zmienia procesu lakierniczego, a przynajmniej przej¿enie innych tematów pozwoli ci zadaæ konkretne pytania... i nie rozumiem problemu z opcj± szukaj... wpisujesz "zaprawka" i masz wszystko jak na d³oni.... powodzenia. |
Racja ,dlatego nie odpowiadam na takie tematy |
|
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-04-07, 16:42
|
0
|
|