Autor |
Wiadomo¶æ |
 |
groszek923
|
Wys³any: 2009-06-13, 22:17 Czy siê op³aca-Polonez TRUCK
|
0
|
|
|
|
Witam, mam takiego poldka z silnikiem diesla wersja dwu osobowa. Stoi ju¿ kilka lat. Pali na dotyk. Jedyny mankament to jest to i¿ jest zjadany przez korniki i trzeba w nim zrobiæ:
-progi,
-pod³oga pod stopami kierowcy i pasa¿era,
-prawa pod³u¿nica do wyspawania od nowa,
-lewa pod³u¿nica chyba w ca³o¶ci ale na pewno jest pogryziona,
-górne naro¿niki przedniej szyby,
-wymieniæ burty na pace.
Tyle widaæ go³ym okiem. Defekt jest taki, ¿e przednie zawieszenie by³o spawane dwa razy i oczywi¶cie pod³u¿nic nikt od ¶rodka nie zakonserwowa³. A go³± blachê to chyba wiecie jak gryzie. Pytanie proste, op³aca siê to czy lepiej kupiæ w lepszym stanie bez silnika? |
|
|
|
 |
baqo
|
Wys³any: 2009-06-13, 23:53
|
0
|
|
|
Pomóg³: 20 razy Posty: 1553 Sk±d: ko³obrzeg
|
Cytat: | czy lepiej kupiæ w lepszym stanie bez silnika? | to i tak szkoda kasy i roboty w przek³adkê |
|
|
|
 |
maciejowski
|
Wys³any: 2009-06-16, 02:50
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 68
|
groszek923 napisa³/a: | Pytanie proste, op³aca siê to czy lepiej kupiæ w lepszym stanie bez silnika? | raczej pytanie retoryczne. z tego co piszesz to jest totalny ¶rut, wiêc je¶li auto nie stanowi dla ciebie specjalnej warto¶ci sentymentalnej, itp to jest jedna opcja: huta. |
|
|
|
 |
m³ody19
|
Wys³any: 2009-06-25, 20:23
|
0
|
|
|
Æwicz æwicz æwicz :D

|
Oj no niez³a sieczka z niego. Ja bym kupi³ nowa bude nowa w sensie lepszym stanie ale czy taka znajdziesz jeszcze gdzies to ma³o powiedziane, a ta stara buda to zrób kurom kurnik |
|
|
|
 |
mebArth
|
Wys³any: 2009-06-26, 09:08
|
0
|
|
|
Pomóg³: 42 razy Posty: 1794 Sk±d: Kraków
|
baqo napisa³/a: | Cytat: | czy lepiej kupiæ w lepszym stanie bez silnika? | to i tak szkoda kasy i roboty w przek³adkê |
Przek³±dka silnika we 2ch zajmuje 8h. Tam nie ma zadnej elektroniki i 3ma kluczami na krzy¿ wymontujesz silnik. Kupuj zdrow± bude i rób swap'a |
_________________ Bart
 |
|
|
|
 |
pitterek
|
Wys³any: 2009-06-26, 23:10
|
0
|
|
|

Pomóg³: 3 razy Posty: 306
|
mebArth napisa³/a: |
Przek³±dka silnika we 2ch zajmuje 8h. Tam nie ma zadnej elektroniki i 3ma kluczami na krzy¿ wymontujesz silnik. Kupuj zdrow± bude i rób swap'a |
jestem tego samego zdania |
_________________ Pit
 |
|
|
|