Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
325i
Wys³any: 2009-07-08, 13:14   Jak uzyskaæ taki efekt?
0
UP DOWN

Panowie potrzebuje pomocy. Czy mo¿e mnie kto¶ pokierowaæ jak uzyskaæ taki efekt jak na progu w BMW e36. Jest to co¶ w stylu baranka. Bêdê musial z jednej strony zedrzeæ próg do go³ej blachy i zastanawiam siê jak to pomalowaæ, aby siê nie odró¿nia³o od orygina³u. Tu daje link do zdjêcia choæ nie uda³o mi siê w 100% uj±æ tego jak to wygl±da na prawde.
http://img12.imageshack.us/img12/604/proge36.jpg

No-limit
Wys³any: 2009-07-08, 19:39   Re: Jak uzyskaæ taki efekt?
0
UP DOWN

Pomóg³: 34 razy
325i napisa³/a:
Panowie potrzebuje pomocy. Czy mo¿e mnie kto¶ pokierowaæ jak uzyskaæ taki efekt jak na progu w BMW e36. Jest to co¶ w stylu baranka. Bêdê musial z jednej strony zedrzeæ próg do go³ej blachy i zastanawiam siê jak to pomalowaæ, aby siê nie odró¿nia³o od orygina³u. Tu daje link do zdjêcia choæ nie uda³o mi siê w 100% uj±æ tego jak to wygl±da na prawde.
http://img12.imageshack.us/img12/604/proge36.jpg

Czy ten próg jest w kolorze lakieru nadwozia?je¶li tak,to na bazê trzeba po³o¿yæ strukturê bezbarwn±,je¶li nie trzeba dorobiæ strukturê w danym kolorze/w obu przypadkach chodzi o lakier strukturalny-chropowaty/.Na zdjêciu wydaje mi siê,¿e jest to drobna struktura,ale wystêpuj± jeszcze grube i mieszane/drobna z grub±/,i w po³ysku lub pólmacie.

325i
Wys³any: 2009-07-08, 22:06   
0
UP DOWN

Wiêc próg ma ten sam kolor co ca³e auto, metalik po³ysk oczywi¶cie. Czyli kupujê baze tak± jak na auto i ten lakier strukturalny. Móg³by mi kto¶ poleciæ jaki¶ konkretny lakier? Model i firmê. By³bym d¼wiêczny :)

No-limit
Wys³any: 2009-07-08, 22:19   
0
UP DOWN

Pomóg³: 34 razy
325i napisa³/a:
Wiêc próg ma ten sam kolor co ca³e auto, metalik po³ysk oczywi¶cie. Czyli kupujê baze tak± jak na auto i ten lakier strukturalny. Móg³by mi kto¶ poleciæ jaki¶ konkretny lakier? Model i firmê. By³bym d¼wiêczny :)

Taki lakier bezbarwny ze struktur± powinni Ci dorobiæ w najbli¿szej mieszalni.

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: