Autor |
Wiadomo¶æ |
|
kaczmi
|
Wys³any: 2009-07-12, 14:39 Do kogo po mieszalnik ???
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 102 Sk±d: Mazowieckie
|
od prawie 2 lat pracujê na lakierach wodorozcieñczalnych firmy RM, posiadam ich mieszalnik z ca³ym asortymentem, robi³em równie¿ innymi producentami jak np standox i spies, postanowi³em wej¶c w sprzeda¿ i w³a¶nie koñczê sklep chcia³ym do niego wstawiæ oprócz wody równie¿ rozcieñczalnikowy system, niestety firma RM ju¿ mieszalników rozcieñczalnikowych nie sprzedaje i nie wstawia na sklepy i warsztaty, chodzi konkretnie mi o zakup mieszalnika nie o dostanie go na tzw obrót miesiêczny, ma kto¶szcze rozpuch w ofercie ???? |
|
|
|
|
fawinyl
|
Wys³any: 2009-07-12, 17:14
|
0
|
|
|
|
Skontaktuj sie ze swoim przedstawicielem regioonalnym firmy NOVOL. Mo¿liwe, ¿e cos powinni miec.
Dane znajdziesz na www.NOVOL.pl |
|
|
No-limit
|
Wys³any: 2009-07-13, 19:52 Re: Do kogo po mieszalnik ???
|
0
|
|
|
Pomóg³: 34 razy Posty: 1179
|
kaczmi_company napisa³/a: | od prawie 2 lat pracujê na lakierach wodorozcieñczalnych firmy RM, posiadam ich mieszalnik z ca³ym asortymentem, robi³em równie¿ innymi producentami jak np standox i spies, postanowi³em wej¶c w sprzeda¿ i w³a¶nie koñczê sklep chcia³ym do niego wstawiæ oprócz wody równie¿ rozcieñczalnikowy system, niestety firma RM ju¿ mieszalników rozcieñczalnikowych nie sprzedaje i nie wstawia na sklepy i warsztaty, chodzi konkretnie mi o zakup mieszalnika nie o dostanie go na tzw obrót miesiêczny, ma kto¶szcze rozpuch w ofercie ???? |
Profix? |
|
|
|
|
agajac
|
Wys³any: 2009-07-14, 00:38 palinal
|
0
|
|
|
|
dystrybutor pronet color ma w ofercie mieszalnik palinala bez porównania lepszy ni¿ novol |
|
|
|
|
fawinyl
|
Wys³any: 2009-07-14, 16:12 Re: palinal
|
0
|
|
|
|
agajac napisa³/a: | dystrybutor pronet color ma w ofercie mieszalnik palinala bez porównania lepszy ni¿ novol |
Pod jakim wzgledem lepszy bez porownania??
Jesli jest jak piszesz to sam jestem zainteresowany |
|
|
adams90-90
|
Wys³any: 2009-07-14, 17:16
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 400 Sk±d: Krasiniec
|
U mnie w robocie koles wziol palinala jesli chcesz to moge dac namiary mowil cos ze bral to z gdyni |
|
|
|
|
glover
|
Wys³any: 2009-07-21, 21:00
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 303
|
Cytat: | chodzi konkretnie mi o zakup mieszalnika nie o dostanie go na tzw obrót miesiêczny, ma kto¶szcze rozpuch w ofercie ???? |
A dlaczego chcesz p³aciæ za ramê i wzorniki skoro mo¿na nie p³aciæ a z obrotem to nie takie straszne, zazwyczaj wszyscy wliczaj± wszystkie materia³y (klary, podk³ady, utwardzacze, rozpuchy itd) a nie tylko bazy. Spectrala z novola spokojnie jeszcze kupisz, ja ca³y czas narabiam i nie narzekam zw³aszcza na to co zostaje w kieszeni |
|
|
|
|
kodaj
|
Wys³any: 2009-07-29, 16:29
|
0
|
|
|
|
Je¶li chcesz doby mieszalnik to zg³o¶ siê do firmy BOMAG w Bia³ymstoku.
Firma porz±dna i ma DU PONTA , HELIOSA, oraz IVATA , Zg³o¶ siê do Marka a sie zajmnie sraw±. Jesli bedziesz zainteresowany to wysle ci numer kom. |
|
|
|
|
moto-complex1
|
Wys³any: 2009-09-22, 14:14
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
breku
|
Wys³any: 2009-10-13, 13:57
|
0
|
|
|
|
Potrzebuje namiary do jakiego¶ przedstawiciela handlowego w woj.³ódzkim. Potrzebuje mieszalnik. |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2009-10-14, 07:04
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
Napisz tylko jaki system ( tj. którego koncernu ) Ciê interesuje ? ... a na PW okre¶l dok³adnie jaka to jest miejscowo¶æ województwa ? Prze¶lê ci namiary. |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
m³ody19
|
Wys³any: 2009-10-15, 14:41
|
0
|
|
|
Æwicz æwicz æwicz :D
|
DuPont
Moj kuzyn kupi³ w tamtym miesciacu mieszalnik DuPont'a na rozpuszczalnik.
Jak chcesz mogepopytac go o wszytstko gdczie podzwonic i u kogo za³atwiac. |
|
|
|
|
artur31y
|
Wys³any: 2010-01-24, 21:30
|
0
|
|
|
|
czesc.
ja pracuje na mieszalniku konwencjonalnym . dostalem go bez zadnych porzeszkod i co najawazniejsze duzo ludzi pisze o obrotach .
ja nie mam z tym problemu z tego wzgledu ze w mojej firmie ktora mnie wyposarzyla w mieszalnik(kupilem )nie ma zadnych wymagan co do obrotow oczywiscie mowie to na swoim przykladzie chyba ze dostaniesz go za darmo to wiadomo cos beda wymagac . ale wracajac do wypowiedzi koncza mi sie pigmenty dzwonie i na drugi dzien mam kuriera w sklepie i pigmenty mam na miejscu naprawde super .polecam |
_________________ MIESZALNIA LAKIERÓW SAMOCHODOWYCH
LAKIERY PODKLADY SZPACHLE ITP.
WSZYSTKO DLA LAKIERNIKOW
GRUDZIADZ
TEL 724146517 |
|
|
|