Autor |
Wiadomo¶æ |
|
wojtekf1
|
Wys³any: 2009-07-18, 18:11 FARBY do aerografu
|
0
|
|
|
|
Witam, na wstêpie pozdrawiam wszystkich z forum bo jestem tutaj nowy zaczynam swoj± przygode z aerografem mam Evolution silverline i szukam farb czy mo¿ecie poleciæ jakie¶ sklepy internetowe z farbami? poni¿ej zdjêcie mojego pierwszego dzie³a co o tym sadzicie?
|
|
|
|
|
wojtekf1
|
Wys³any: 2009-07-19, 10:29
|
0
|
|
|
|
Nasune³a mi sie kolejna my¶le, mam czarny matowy kask i chcia³bym go pomalowac o czym musze pamiêtaæ i jakich farb nie moge u¿ywaæ? |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-07-20, 06:57
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Witaj... myszka ca³kiem przyjemna... co do farb urzywam CREATEXów ze sklepu aerografy.com ... co do kasku to polecam przestudiowanie dzia³u dla lakierników... ogólnie zasady s± identyczne, przygotowanie pod³o¿a pod farbê jest takie samo czy u¿ywasz baz samochodowych, czy te¿ farb dedykowanych pod aerograf... i tak samo pracê trzeba zakoñczyæ klarem i polerk±... my¶lê ¿e mo¿esz urzyæ ka¿dej farby, która pokryje plastik najlepiej jednak dedykowanej pod aerograf... i pamiêtaj o bezbarwnym, createxy przyk³adowo (tak jak bazy samochodowe) TRZEBA pokryæ klarem, inaczej mo¿na je zdrapaæ paznokciem.... powodzenia. |
|
|
|