Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Erni
|
Wys³any: 2009-09-20, 11:24 Jaki aero polecicie ?
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 153
|
Cze¶æ.
Mam pytanko które ju¿ siê wam zapewne znudzi³o. Jaki aero polecicie, na razie prócz H&S. Iwata badger paasche. Co powiecie o tym?
http://www.coastairbrush....il.asp?prod=R1V
Zastanawiam siê te¿ nad takim co by mia³ 2 dysze. Podpowiedzcie co¶...
Dziêki z góry |
_________________ "S± dwie rzeczy nieskoñczone - wszech¶wiat i g³upota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
|
hlecter
|
Wys³any: 2009-09-20, 11:36
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 213
|
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-09-23, 08:13
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Od bardzo niedawna jestem posiadaczem Talona #2, i jak na razie dla mnie H&S (silverline) to ¿yleta, Talon choæ ¶wietnie wykonany nie pracuje tak lekko i nie prowadzi takich detali... no i trzeba mieæ przej¶ciówki na amerykañskie modele pod³±czenia, wiêc jak kto¶ ma kilka aero z ró¿nych stajni to trzeba w kompresorku zainstalowaæ trójnik z zaworami itp... Nie chce talona dysklasyfikowaæ, poniewa¿ nie malowa³em nim jeszcze na tyle, by cokolwiek stanowczo stwierdzaæ, ale dla mnie nr1 pozostaje evo. |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
Erni
|
Wys³any: 2009-09-23, 08:52
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
sebsa
|
Wys³any: 2009-09-23, 11:06
|
0
|
|
|
|
ja od nie dawno tez mam evo silverline i procz niego mialem tylko chinczyka w dloni ale jak tylko wziolem evo do reki to odrazu wiedzialem ze to jest to swietnie lezy w reku idealnie wywazony no i jak dla mnie swietnie sie nim maluje spust powietrza chodzi wrecz idealnie cienkie linie grobe normalnie wypas za ta cene |
|
|
|
|
hlecter
|
Wys³any: 2009-09-23, 14:38
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 213
|
tak w³asnie mysla³em ¿e evo siê pojawi w wypowiedziacg, ale nie mogê znale¶æ sklepu H&S w stanach:( a tam pewnie taniej by to wygl±da³o , niestety to moje pocz±tki , ekonomia zmusza mnie do zakupu tañszych sprzêtów |
|
|
|
|
sebsa
|
Wys³any: 2009-09-23, 18:05
|
0
|
|
|
|
nie wiem dokladnie sam nie mialem ale podobno ultra za ta cene jest tez dobra a moze sprobuj na stronach niemieckich poszukac H&S |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-09-24, 06:35
|
0
|
|
|
|
H&S jest produkowany w niemczech , wiêc w stanach taniej nie bêdzie Przy zakupie sprzêtu H&S ekonomia przejawia siê w ten sposób ¿e kupujesz raz a dobrze, wiêc naprawdê warto od³o¿yæ. |
|
|
|
|
Erni
|
Wys³any: 2009-09-24, 09:38
|
0
|
|
|
|
czyli H&S jest lepsze od Iwaty? pytam bo s³ysza³em sporo dobrego na temat iwaty, o H&S w sumie te¿ tyle ¿e nie mia³em porównania, znaczy ciê¿ko zestawiæ bo jedno ze stanów a drugie z niemiec. Zapewne macie racje ¿e evo jest b.dobrym sprzetem, ale jak wypadnie w porównaniu z iwat±? |
_________________ "S± dwie rzeczy nieskoñczone - wszech¶wiat i g³upota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-09-24, 10:21
|
0
|
|
|
|
H&S napewno jest tañszy, wykonanie ma ¶wietne, czê¶ci dostêpne praktycznie od rêki (to bra³em pod uwagê kupuj±c evo) lecz nie jestem w stanie porównaæ go z iwat±.... Mo¿e kto¶ inny siê wypowie... |
|
|
|
|
gringo114
|
Wys³any: 2009-09-27, 19:58
|
0
|
|
|
|
Witam jestem tu nowy Panowie mam dylemat jestem pocz±tkuj±cym w tej bran¿y jaki aero czy iwata czy evo akurat kasa tu a¿ tak nie gra roli i oczywi¶cie kompresor ¿eby to razem gra³o jak powinno . Wole kupiæ dobrze i profesionalnie . Pozdrawia m |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-09-28, 07:01
|
0
|
|
|
|
Z mojego puntu widzenia nawet je¿eli Iwata jest dok³adniejsza w prowadzeniu ni¿ evo (co by mnie bardzo zaskoczy³o bior±c pod uwagê jako¶æ wykonania silverline'a) , to nie wyko¿ysta³bym takiej detalizacji. Evo mo¿na ci±gn±æ linie dos³ownie jak cieñkopisem, dla pocz±tkuj±cego i pewnie bardziej zaawansowanego aerografika równie¿, evo jest dobrym wyborem. A kompresor Eurotec 16A u¿ywam i polecam. Jest ma³y, lekki, porêczny. Daje sta³e ci¶nienie. Czyli ma wszystko to, czego potrzeba. |
|
|
|
|
Kanabeer
|
Wys³any: 2009-11-01, 00:24
|
0
|
|