Autor |
Wiadomo¶æ |
|
corvette1982
|
Wys³any: 2009-09-28, 12:13 [Poszukujê] LAKIERNIKA FACHOWCA OD LAMINATU
|
|
|
|
Witam,
Jak w temacie poszukuje fachowca do pomalowania auta ( corvette c3 1982) buda z laminatu.
W chwili obecnej auto jest ju¿ rozebrane na dniach uspawam ramê na ko³ach aby ³atwiej by³o przemieszczaæ auto.
Proszê o informacjê gdzie mo¿na w przystêpnej cene pomalowaæ autko z laminatu. Bylem u lokalnego lakiernika ale nie bardzo wiedzia³ co i jak. Stwierdzi³ ¿e to tylko samochód wiec standardowo trzeba polakierowaæ a wg mnie to nie taka prosta sprawa.
Proszê o info na mailla info[ma³pa]speedcomp.waw.pl lub GG: 3439615
Z góry dziêkuje za pomoc
Jestem z Warszawy
[ Komentarz dodany przez: Tech: 2009-09-28, 13:28 ]
Przerobi³em ci trochê maila, bo cie zawali spamem - paj±czki chodz± po sieci i zbieraj± adresy |
|
|
|
|
Siekiera
|
Wys³any: 2009-09-28, 21:49
|
|
|
|
Kolego, takie autko naprawdê nie ró¿ni siê wiele od busa po dachowaniu na którym jest 25 kg szpachli To oczywi¶cie ¿art ale co¶ w tym jest. Powierzchnia laminatowa nie koroduje wiêc nie trzeba siê bawiæ w antykorozjê tylko trzeba dobrze wyprowadziæ powierzchniê szpachl± a potem natryskow±, nastêpnie jeden podk³adzik akrylowy i baza + klar czyli tak naprawdê to technologia jest prostsza ni¿ na zabytku tylko trzeba siê przy³o¿yæ do szpachlowania. |
|
|
|
|
|
Wys³any: 2009-10-06, 14:08
|
|
|
MTGarage.
|
zajmuje siê laminatem. lakieruje czesto repliki pojazdów zabytkowych (nestor itd.) pracow±³em w firmie J.A.K. Katowice- jedna z 2 w Polsce takich firm.
Malo kto ogolnie podejmuje siê takiej roboty przy laminacie- ogrom przygotowki.
Jestem m³odym czlowiekiem, ucz±cym siê, prowadz±cym cichy warsztat co dzien, po godzinach szkolnych, czasem noc. gwarantuje 100% zadowolenia, 100% efektu.
jesli jestes zainteresowany, moj nr to: 513748542. dzwoniæ najlepiej po godiznie 16. w pi±tki, soboty, niedziele -24h.
Jestem ze ¦l±ska. pozdrawiam.
J.A.K Katowice |
|
|
|
mebArth
|
Wys³any: 2009-10-06, 16:59
|
|
|
|