Autor |
Wiadomo¶æ |
|
szpas
|
Wys³any: 2009-11-25, 01:02 Aerograf
|
0
|
|
|
Andrzej Ch.
|
Na wstêpie witam wszystkich ,
Bardzo rzeczowe i konkretne forum - ju¿ mnóstwo siê dowiedzia³em .
Z aerografami zetkn±³em siê stosunkowo dawno , teraz kiedy jest wiêcej czasu czas odgrzebaæ stare hobby .
Mam wiêc pytanie czy kto¶ u¿ywa tego sprzêtu - JONNESWAY JA-103 ? , do æwiczeñ posiadam jaki¶ aerograf typu "no name" ( dwu funkcyjny) ( æwiczeñ jeszcze nie rozpocz±³em - i dobrze - bo bym zrobi³ wtopê z kask± - a tak dziêki forum wiem jakie farby kupiæ na pocz±tek . )
Firma JONNESWAY, raczej chyba porz±dna, a wybór pad³ na ten typ poniewa¿ posiada zbiorniczek boczny - czê¶ci równie¿ s± dostêpne ( na razie chcia³bym u¿ywaæ "sprzêtu" tylko do æwiczeñ).
I tu niech Koledzy siê wypowiedz± - czy lepiej sobie odpu¶ciæ poczekaæ i kupiæ co¶ porz±dnego - czy na razie kupiæ i æwiczyæ? - dodam ¿e có¿ - jestem sp³ukany bo kupi³em kilka obiektywów.
¦wiêta za pasem (jakie¶ prezenty trzeba kupiæ) - wiêc na sprzêt za oko³o 700 PLN staæ mnie bêdzie dopiero w styczniu - pozdrawiam, wszystkich - czekam
na podpowiedzi . |
_________________ Bagno i durnia omijaj z daleka |
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-11-25, 07:47
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Ciê¿ko jednoznacznie ci podpowiedzieæ... je¿eli staæ cie na lepszy sprzêt to poczekaj do tego stycznia, je¿eli masz ju¿ jaki¶ aerograf, to odpu¶æ sobie tego jonessa.... trenuj na tym co masz i zobacz jak bêdzie ci sz³o... moim zdaniem na jonnesa szkoda kasy, bo nie bêdzie wiele odstawa³ od no name'a... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
szpas
|
Wys³any: 2009-11-27, 03:33
|
0
|
|
|
Andrzej Ch.
|
Witam, tak te¿ my¶la³em - odpuszczam - poczekam do stycznia, dziêkujê za podpowied¼, pozdrawiam, Andrzej. |
_________________ Bagno i durnia omijaj z daleka |
|
|
|
|
Asellus5
|
Wys³any: 2009-11-27, 18:18
|
0
|
|