SPONSORZY KONKURSU AIRBRUSH |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|
|
| Autor |
Wiadomość |
ferarri325
|
Wysłany: 2010-02-02, 22:43 Pomoc przy zaczynaniu zabawy z aerografem
|
|
|
Witam zamierzam zacząć malować aerografem. Chciałem się poradzić jak można zacząć wiem że mając aerograf trzeba też umieć rysować ołówkiem ale to na 70% mam opanowane mój budżet na sprzęt wynosi 600zł. I tu też mam pytanko czy opłaca się kupować mały kompresor do takiego sprzętu? mój ojciec ma duży ale gdybym chciał sobie w garażu tak malować to duży daje hałas i duże ciśnienie. na tej stronce widziałem że koledzy malują aero niemal na wszystkim i bardzo i tego zazdroszczę heh . Ja chciałbym nauczyć się malować na autach lub kaskach zresztą mam kask narciarski więc mogę na nim sztukować jak się zawali to się przematuje i powtórka.wiec proszę o radę |
|
|
|
 |
crystal

|
Wysłany: 2010-02-02, 22:54
|
|
|
| Duży kompresor bardzo dobry, ciśnienie ustawisz na reduktorze, przy pracy airbushem będzie się włączał bardzo rzadko - w zależności od zbiornika. |
|
|
|
 |
LoboLoco

|
Wysłany: 2010-02-08, 07:46
|
|
|
| Jak masz już kompresor to całość przeznacz na dobry aerograf, taka moja rada. |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<<
 |
|
|
|
 |
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
|
|