Wys³any: 2010-02-02, 22:43 Pomoc przy zaczynaniu zabawy z aerografem
0
Witam zamierzam zacz±æ malowaæ aerografem. Chcia³em siê poradziæ jak mo¿na zacz±æ wiem ¿e maj±c aerograf trzeba te¿ umieæ rysowaæ o³ówkiem ale to na 70% mam opanowane mój bud¿et na sprzêt wynosi 600z³. I tu te¿ mam pytanko czy op³aca siê kupowaæ ma³y kompresor do takiego sprzêtu? mój ojciec ma du¿y ale gdybym chcia³ sobie w gara¿u tak malowaæ to du¿y daje ha³as i du¿e ci¶nienie. na tej stronce widzia³em ¿e koledzy maluj± aero niemal na wszystkim i bardzo i tego zazdroszczê heh . Ja chcia³bym nauczyæ siê malowaæ na autach lub kaskach zreszt± mam kask narciarski wiêc mogê na nim sztukowaæ jak siê zawali to siê przematuje i powtórka.wiec proszê o radê
Du¿y kompresor bardzo dobry, ci¶nienie ustawisz na reduktorze, przy pracy airbushem bêdzie siê w³±cza³ bardzo rzadko - w zale¿no¶ci od zbiornika.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum