Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
pawel 
Wys³any: 2010-04-25, 07:40   problem z doborem odpowiedniego materia³u na ¶ciany w lakier
0
UP DOWN

Mam problem z doborem odpowiedniego materia³u na ¶ciany w lakierni, konstrukcja jest z drewna. My¶lê o p³ycie OSB lub sklejce - obustronnie laminowanej o grubo¶ci 12 mm, proszê o poradê.

Robertlodz09 
Wys³any: 2010-04-28, 05:23   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Kolego postaraj siê aby by³y to materia³y spe³niaj±ce wymagania p-po¿. poniewa¿ taka "drewniana" lakiernia to ......... du¿e zagro¿enie ,bior±c pod uwage co w niej siê jeszcze znajduje. Pozdrawiam :spoko:

pawel 
Wys³any: 2010-04-29, 13:58   
0
UP DOWN

masz racjê, malo o tym mu¶la³em, dziêki

PROJEKTER
Wys³any: 2010-04-29, 20:30   Re: problem z doborem odpowiedniego materia³u na ¶ciany w la
0
UP DOWN

Pomóg³: 15 razy
Sk±d: MODULAR - equipment
pawel napisa³/a:
Mam problem z doborem odpowiedniego materia³u na ¶ciany w lakierni, konstrukcja jest z drewna. My¶lê o p³ycie OSB lub sklejce - obustronnie laminowanej o grubo¶ci 12 mm, proszê o poradê.

... ciekawe ¿e z reszt± sobie poradzi³e¶ bez problemów :shock: ... o¶wietlenie wbudowane w ¶ciany, ramy sufitowe z filtrami, kana³ nawiewowy powietrza, dyfuzor, kierownice, otwór w fundamencie, konstrukcja wsporcza kraty filtry, jednostka termo wentylacyjna, palnik, zbiornik oleju, kana³y wentylacyjne, wrota wjazdowe, stabilizacja ci¶nienia i jego zmienna regulacja, elektrozawory na instalacji sprê¿onego powietrza, sterowanie prac± cykli - lakierowanie, przewietrzanie, suszenie, studzenie ...

Mnie to zajê³o 6 lat i udzia³ w monta¿u kilkudziesiêciu urz±dzeñ .... no ale niektórzy s± zdolniejsi ode mnie .... Có¿ ... ¶ciany zrób z bia³ej blachy ... i mo¿e przeczytaj w wolnej chwili to :

http://elakiernictwo.pl/c...akiernicz%C4%85

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: