Witam temat wielokrotnie przerabiany wiem... Tylko ja nie ogarniam co jest czym, ¿e tak powiem Na dniach bêdê ³ata³ pod³ogê i teraz pytanie co od razu po spawaniu zastosowaæ? Widzia³em ¿e niektórzy maluj± jaka¶ farb± antykorozyjn± elementy przed wspawaniem? czy po spawaniu mogê zastosowaæ tak± farbê? http://www.dragon.biz.pl/...bcatitem_id=453 Co dalej? Proszê o napisanie dok³adnie produktów jakie mog± byæ a jakie nie? Wiem ¿e trzeba zastosowaæ jak±¶ farbê reaktywn± ale czy ta podana w linku jest tak±?
Z góry dziêkuje za odpowiedzi i wyrozumia³o¶æ
To nie jest ¿adna farba reaktywna ,t± podan± w linku mo¿na pomalowaæ np. brame ,p³ot itp. . Jak kolego szukasz informacji o materia³ach lakierniczych do zastosowania przy renowacji samochodów ,to wejdz na stronê np. Novola , Profixa i tam zapoznaj siê z kartami technologicznymi podk³adów. Pozdrawiam!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum