Autor |
Wiadomość |
 |
Nurglepl
|
Wysłany: 2010-06-05, 21:52 Opel Sintra - bok
|
0
|
|
|
|
Dzisiaj robiÂłem Opla Sintre Mojego Ojca .
Air Gunsa 1,3
CiÂśnienie dla bazy - 2 bary
CiÂśnienie dla klaru - 3,2 bar
Klar: 3750s + XK203 + XB387 -10%
Baza - spies hecker
Zazwyczaj nie robiĂŞ zdjĂŞĂŚ, bo Mi siĂŞ nie chce, ale Âże taka Âładna pogoda i niestety musiaÂłem robiĂŚ na zewnÂątrz a Âże fajny namiocik zbudowaÂłem to musiaÂłem porobiĂŚ zdjĂŞcia i siĂŞ pochwaliĂŚ namiocikiem :p
Przedstawiam Wam MĂłj namiocik
 |
|
|
|
 |
maciejowski
|
Wysłany: 2010-06-06, 01:16
|
0
|
|
|
|
lakiernik ze mnie ¿aden, ale na oko laika to odcieù zderzaków i klapy zupe³nie inny. widzê, ¿e stosujesz zwyk³¹ taœmê papierow¹, nie podciekn¹³ lakier na maskowane elementy? no i ten kierunkowskaz mog³eœ wyj¹Ì. |
|
|
|
 |
Nurglepl
|
Wysłany: 2010-06-06, 05:39
|
0
|
|
|
|
Zderzaki sÂą delikatnie inne.
Co do klapy to bĂŞdzie wymieniana.
Tego ma³ego kierunkowskazu, to niestety nie uda³o mi siê wyj¹Ì. Grozi³ Mi ¿e pêknie.
Co do oklejania, to nic nie podeszÂło pod oklejane miejsca. |
|
|
|
 |
eldorado
|
Wysłany: 2010-06-06, 08:05
|
0
|
|
|
MB w202

|
Nurglepl szaÂłas zrobiÂłeÂś spoko - ja podobny zrobiÂłem na zakÂładzie z folii.
Mieszane mam uczucia co do malowania auta z nie zdjĂŞtymi "ozdobami" ale jak twierdzisz Âże nic nie podlazÂło no to gitara
Byzia z folii nie lataÂły po komorze ? Chodzi mi o to, Âże jak robiÂłem wczeÂśniejsze auto to obklejaÂłem go foliÂą, na koÂła teÂż narzuciÂłem foliĂŞ i kiedy ojciec nakÂładaÂł klar to byzia z bazy ktĂłre przyczepiÂły siĂŞ folii lataÂły "po aucie" i przyczepiaÂły siĂŞ do klaru (dlatego teraz obklejam tylko gazetami a na koÂła rzucam szmaty ktĂłre przed malowaniem oblewam wodÂą i jest git) |
_________________ http://www.gangsters.pl/index.php?polec=17393 |
|
|
|
 |
Nurglepl
|
Wysłany: 2010-06-06, 09:29
|
0
|
|
|
|
Folie na koÂłach po naÂłoÂżeniu bazy odwrĂłciÂłem na drugÂą stronĂŞ. Czyli byÂła czysta.
A ta folia co jest na karoserii to w miarĂŞ trzyma bazĂŞ, ale gdy siĂŞ zacznie ruszaĂŚ foliÂą to wtedy siĂŞ Âłuszczy, ale tego nie robiĂŞ. |
|
|
|
 |
misiek707
|
Wysłany: 2010-06-14, 23:13
|
0
|
|
|
|
Moim zdaniem jak na takie warunki bardzo ³adnie to pomalowa³eœ. Jedyny minus to , ¿e nie poœci¹ga³eœ tych cenzuraó³... Trzeba by³o manuala œci¹gn¹Ì z neta i byœ wiedzia³ jak to siê zdejmuje za uta... ALe ogólnie spox |
|
|
|