Autor |
Wiadomo¶æ |
|
tl24.com.pl
|
Wys³any: 2010-06-11, 15:02 Nowy sklep internetowy dla lakierników.
|
0
|
|
|
tl24.com.pl
|
|
|
|
|
tl24.com.pl
|
Wys³any: 2010-06-17, 15:49
|
0
|
|
|
tl24.com.pl
|
Pytanie do was, forumowiczów: wolicie zakupy przez internet czy te¿ zakupy w stacjonarnym sklepie? |
_________________ Zapraszam na www.tanie-lakierowanie.pl
|
|
|
|
|
crystal
|
Wys³any: 2010-06-17, 20:19
|
0
|
|
|
Pomóg³: 9 razy Posty: 611
|
W sklepie. Bo z niektórymi osobnikami nie mo¿na siê dogadaæ emailem a w sklepie jak jest debil to widzisz i mo¿esz mu inaczej t³umaczyæ. |
|
|
|
|
tl24.com.pl
|
Wys³any: 2010-06-18, 07:18
|
0
|
|
|
tl24.com.pl
|
W sklepach nie zawsze siedz± debile (tych internetowych), mo¿na te¿ zadzwoniæ, lub poprosiæ o telefon sam sklep no ale z tego co siê oreintowa³em to w niektórych sklepach rzeczywi¶cie jest ciê¿ko z odpowiedzi± na meile. |
|
|
|
|
|
crystal
|
Wys³any: 2010-06-20, 11:56
|
0
|
|
|
Pomóg³: 9 razy Posty: 611
|
Nie chodzi mi o to ¿e w sklepach internetowych zawsze siedz± debile tylko ¿e nie wiadomo z kim mam doczynienia, przekonujê siê o tym dopiero jak trzeba sfinalizowaæ transakcjê.
Wtedy okazuje siê ¿e to co pisze na stronie jest nieaktualne, a dzwoni±c do jedynej osoby która mo¿e udzieliæ informacji(firma jednoosobowa) dowiaduje siê ¿e jest na kilkudniowym wyje¼dzie i nie mo¿e nic sprawdziæ bo nie ma dostêpu do internetu |
|
|
|
|
tl24.com.pl
|
Wys³any: 2010-06-21, 07:21
|
0
|
|
|
tl24.com.pl
|
crystal napisa³/a: | Nie chodzi mi o to ¿e w sklepach internetowych zawsze siedz± debile tylko ¿e nie wiadomo z kim mam doczynienia, przekonujê siê o tym dopiero jak trzeba sfinalizowaæ transakcjê.
Wtedy okazuje siê ¿e to co pisze na stronie jest nieaktualne, a dzwoni±c do jedynej osoby która mo¿e udzieliæ informacji(firma jednoosobowa) dowiaduje siê ¿e jest na kilkudniowym wyje¼dzie i nie mo¿e nic sprawdziæ bo nie ma dostêpu do internetu |
hehe to akurat musi byæ jaka¶ amatorka mam nadzieje ¿e co raz mniej osób ma problemy z takimi "sklepami" |
|
|
|
|
|
malarz
|
Wys³any: 2010-06-21, 13:34
|
0
|