Witam
chcia³em sobie kupiæ jaki¶ pistolet do lakierowania i chcia³em zasiêgn±æ waszej porady mam do wydania miedzy 400-500z³oty co polecacie ??
Kolego jak jeszcze nie mia³e¶ pistoletu ani z nim do czynienia to proponuje na pocz±tek kupiæ jaki¶ taywan wysokoci¶nieniowy z dysz± 1.4 Nauczysz siê trochê ,zdobedziesz "do¶wiadczenia" z pistoletem oraz nauczysz siê dbaæ i konserwowaæ "swoje narzêdzie pracy" I jak spodoba siê tobie "ta zabawa z lakierowaniem" to wtedy kupisz sobie ju¿ "lepszy" pistolet za kwotê jak± przeznaczasz tj. 500z³. a mo¿e ju¿ wtedy przeznaczysz wiêcej? A ten pistolet dasz do podk³adu Wiesz jeden pistolet do "wszystkiego" to nie jest "dobre" rozwi±zanie Jeden do podk³adu i jeden do lakieru to tzw. minimum Pozdrawiam!
nie no kolego pistolety to ja mam dwa ju¿ w³a¶nie jeden do podk³adu 1,8 a drugi do lakieru1,4 tylko w³a¶nie produkcji "czajna" wiec szukam czego¶ lepszego.... dziêki za linki po edukuje siê co¶ i pewnie co¶ zakupiê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum