Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
piotrekla
Wys³any: 2010-09-07, 15:01   dobór pistoletu do kompresora 100l, 235L na wej¶ciu-170L na
0
UP DOWN

Witam

dobór pistoletu do kompresora 100l, 235L na wej¶ciu-170L na wyj¶ciu

chcia³bym prosiæ o pomoc w doborze pistoletu. dane kompresora poda³em. Otó¿ Chodzi o pistolet w miarê oszczêdny, do 500z³, ¿eby mi go kompresor poci±gn±³, bêd± malowane tym pistoletem raczej pojedyñcze rzeczy od czasu do czasu, ale na wiosne planuje pomalowanie tak¿e ca³ej hondy civic, i bmw e30. Tak¿e ¿eby to wszystko ³adnie ze sob± siê zgra³o.
naczyta³em sie bardzo du¿o na ten temat i wiem, ¿e najlepiej polecanymi pistoletami s± air gunsa i evo-t - i nad tymi siê zastanawia³em ale nie wiem czy s³usznie? i nie wiem czy fajnie to bedzie zgrane z moim kompresore?

poza tym jeszcze jedno pytanie odno¶nie air gunsa - chodzi mi o symbole. Bo podawane s± przez spraedawców np: Air Gunsa AZ 3 HTE2
i: Air Gunsa AZ 30 HTE AV
czyli ró¿nica jest w tym ¿e pierwszy ma nr 3 a drugi 30. Ró¿nica w cenie ok 100z³. A czy jest jaka¶ ró¿nica w malowaniu???

znowu podobno evo-t potrzebuje wiêcej powietrza tak???

Shielu
Wys³any: 2010-09-07, 16:03   
0
UP DOWN

witam

moim zdaniem jak czeka Cie trochê wiêcej malowania to kup sobie Air Gunsa AZ 3 HTE2.. Sam niedawno mia³em podobny problem bo mam s³aby kompresor a Ari Gunsa AZ3 HTE2 jest napewno odpowiednim pistoletem do s³abych kompresorów i maluje ca³kiem fajnie.. Cena te¿ nie jest wygórowana ale radzê Ci zamówiæ go w lakierni ¿eby nie dostaæ jakiej¶ podróbki..

pozdro

piotrekla
Wys³any: 2010-09-07, 20:43   
0
UP DOWN

a jaki masz kompresor????

piotrekla
Wys³any: 2010-09-08, 19:56   
0
UP DOWN

pomorze kto¶?????

jacenty 741
Wys³any: 2010-09-08, 20:03   
0
UP DOWN

Pomóg³: 39 razy
Sk±d: Maków Mazowiecki
Shielu napisa³/a:
kup sobie Air Gunsa AZ 3 HTE2..
Tojest odpowied¼ i pomoc,na jakie jeszcze oferty czekasz?Evo Star albo Air Gunsa,albo kup lepszy kompresor,bo z tak± pompk± za du¿o nie podzia³asz.

the,bo
Wys³any: 2010-09-08, 22:44   
0
UP DOWN

Sk±d: okolice mielca
jacenty a ty kturego bys polecil bardziej evo czy air gunsa ????

bo bede zmuszony tez cos zakupic i niewiem czy evo czy gunsa???

jacenty 741
Wys³any: 2010-09-09, 05:16   
0
UP DOWN

Pomóg³: 39 razy
Sk±d: Maków Mazowiecki
Nie mam porównania,bo ja u¿ywa³em Evo-ta,ale nadszed³ czas Sata 1000 B RP,i pora odes³aæ go na odpoczynek,jako jaki¶ awaryjny.Ale to ca³kiem dobry i powtarzalny pistolet,jak za tak± cenê.

Shielu
Wys³any: 2010-09-09, 14:36   
0
UP DOWN

piotrekla napisa³/a:
a jaki masz kompresor????

kompresor mam naprawdê s³aby bo butla 30l i zwykla sprê¿arka jedno-t³okowa ale te 180 l/min tworzy wiêc jedynym sensownym rozwi±zaniem dla mnie by³ zakup pistoletu ari gunsa az3 hte2 i nie zaluje bo na ca³e auto napwno bra³o by mi mocy kompresora ale na pojedyncze elementy jest wystarczaj±co dobrze

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: