Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
rakan09
Wys³any: 2010-11-18, 12:43   jaki kompresor za ok. 3000z³
0
UP DOWN

Witam, biorê dotacjê z UP i szukam kompresora. Bêdzie s³u¿y³ do lakierowania mebli i piaskowania. Dobrze by by³o, ¿eby mia³ 10 bar i z 200l zbiornik. Jest ich trochê na allegro..
http://allegro.pl/listing...=kompresor+200l

Który wydaje siê byæ najlepszy? Jak± firmê polecacie. Co s±dzicie o BASS POLSKA?
Lepiej braæ now± czy jakiego¶ Wana?

Robertlodz09 
Wys³any: 2010-11-18, 14:13   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Za tak± sume to mo¿na ³adny kompresor odkupiæ zamiast kupowaæ nowy ,wystarczy poszukaæ (i ¿eby tylko sprzedawca wystawi³ tobie fakture) :tak: Pozdrawiam! :spoko:

³ysy73 
Wys³any: 2010-11-18, 19:34   
0
UP DOWN

Pomóg³: 23 razy
rakan09 napisa³/a:
do piaskowania
No tylko piaskarka to na ogó³ sporo luftu ³yka.
Musisz chyba kombinowaæ co¶ z wiêksz± wydajno¶ci±. Zreszt± nie tylko do piaskowania lepiej mieæ j± z zapasem.

m³ody19
Wys³any: 2010-11-21, 22:00   
0
UP DOWN
Æwicz æwicz æwicz :D

Siema, ja z mysla o piaskarce kupi³em ten http://allegro.pl/kompres...314907978.html. Jestem bardzo zadowlony, ma co dmuchac ale dmucha i to bardzo dobrze. Polecam

Tez mysla³em nad Wanem ale ten silnik który napedza ta pompe to niezle prad wpi.... a po drugie jak sie w³acza to az swiat³o w izbie przygasa...

rakan09
Wys³any: 2010-11-22, 12:31   
0
UP DOWN

M³ody19 mia³em ju¿ na oku w³a¶nie t± sprê¿arkê od tego sprzedaj±cego:) Nawet do niego dzwoni³em po ile ew. transport..Utwierdzi³e¶ mnie w przekonaniu, ¿eby w³a¶nie j± kupiæ :tak: pozdrawiam.

gugun 
Wys³any: 2010-12-05, 19:08   
0
UP DOWN

Pomóg³: 52 razy
Sk±d: kuj-pom
ja osobiscie polecam uzywke...ponizej 5tys dobrego nowego nie kupisz...ja osobiscie bylem kiedys w podobnej sytuacji i jeden z pracownikow sklepow szczerze mi powiedzial ze z 20 kompresorkow ktore staly 2 tylko sie nadaja do malowania reszta potrafi stanac zywym ogniem i moga chodzic 15min a 12hodpoczywac... zapewne to bylo troche brzydkie z jego str jesli chodzi o sklep no ale ja kupilem uzywke stara jak swiat i smigam z 4lata i jest git

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: