|
|
|
Autor |
Wiadomo¶æ |
|
macioo74
|
Wys³any: 2011-03-29, 21:43 Jaki pistolet na pocz±tek?
|
0
|
|
|
|
Czesc. Potrzebuje pistoletu, g³ównie do lakieru bezbarwnego, ewentualnie jak±¶ baze po³o¿yæ. Na alegro oferta jest do¶æ du¿a. Rozumiem ¿e za +/- 100z³ nie dostane niczego wiêcej ni¿ "made in China" ale mo¿e s± jakie¶ konkretne których unikaæ albo które s± sprawdzone. W moje oko wpad³a marka Sico, wydaje siê dosyæ przyzwoita jak za te pieni±dze
http://allegro.pl/okazja-...1529520983.html
Aha, mam kompresor typowo pod aerograf: 10l, 1,9KM, 130 l/min. Czy nie jest za ma³y? Lakierowaæ bêdê jak narazie drobne rzeczy; kaski, gitary, mo¿e czasami jaka¶ maska samochodowa. Pozdrawiam |
|
|
|
|
dadus18
|
Wys³any: 2011-03-30, 15:40
|
0
|
|
|
|
macioo74, mo¿e wielkiego do¶wiadczenia nie mam ale no kompresor malutki ja mia³em na pocz±tek 50l teraz mam 100 i mi wystarcza, ale maski bym nie malowa³ , ca³y czas maluje Leaderem 2004 jaki¶ forumowicz napisa³em ¿e to to samo co pistolet za 80 z³ wiêc pewnie nie musisz wiêcej wydawaæ na pistolet choæ co¶ mi sie dziwne wydaje ¿eby 400 z³ nie gra³o ró¿nicy:D. W ka¿dym b±d¼ razie zainwestuj wpierw w kompresor. Pozdrawiam. |
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
|
|