Wysłany: 2011-05-16, 14:32 malowanie maski Fiat CC
0
Witam jestem tutaj nowy i mam jedno pytanko odnosnie mojego tematu otoz chce ulmalowac sobie maske w CC kolorek CZarny , czy ta farba nadaje sie na maske samochodu ? jakiego podkladu uzyc pod farbe i jaka szpachlowke? do wygladzenia dac
Posiadam pistolet natryskowy frame 0,5l jak go dobrze ustawic zeby nie bylo zadnych zaciekow? http://nokautimg2.pl/p/5a...2151bf90x90.jpg
Pod czarny kolor uÂżyj czarnego podkÂładu ,co do ustawienia pistoletu to musisz samemu go sobie sprĂłbowaĂŚ ustawiĂŚ Najlepiej zanim przystÂąpisz do "malowania" troche potrenuj na jakimÂś starym bÂłotniku itp. elemencie "Trening czyni mistrzem" Pozdrawiam!
JeÂśli jesteÂś aÂż tak leniwy ze nie chce Ci siĂŞ poszukaĂŚ na forum, to daj sobie lepiej spokĂłj z lakierkÂą bo nic z tego nie bĂŞdzie. Stracisz tylko czas, materiaÂł i pieniÂądze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum