Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
Sol_Leil
Wys³any: 2011-09-20, 17:59   Createx do tkanin
0
UP DOWN

Hej, mam ma³y problem. W galerii widzê, ¿e wielu z Was maluje koszulki/bluzy, wiêc pewnie bêdziecie potrafiæ mi pomóc.

Szuka³am farb Createx, o których pisa³ mi @Werbel. Jedyne, co uda³o mi siê znale¼æ, to fluorescencyjne, transparentne i "do detali". Spêdzi³am pó³ dnia na szukaniu i nic wiêcej nie uda³o mi siê znale¼æ, poza gów*****mi farbkami do tkanin, które mnie nie interesuj±. St±d moje pytania: czy Createx s± po prostu wszystkie konkretnie przystosowane do tkanin? Czy Wicked Color to osobna firma, czy rodzaj farb Createxu?

I teraz o samym malowaniu: zaimpregnowaæ jako¶ materia³ przed malowaniem? W jaki sposób farby siê utwardza, prasuj±c wzór, czy psikn±æ czym¶ na koniec, aby go utrwaliæ? I jak d³ugo taki wzór utrzyma siê na materiale, bior±c pod uwagê, ¿e nie bêdzie on wisieæ na ¶cianie, a bêdzie noszony i prany?

Wiem, ¿e to du¿o pytañ, ale tyle mi powinno wystarczyæ, ¿eby wzi±æ siê za robotê ;)
Pozdrawiam

freezef1 
Wys³any: 2011-11-23, 22:05   
0
UP DOWN

jol dlaczego nie zakupisz farb medea textile colours ?? zanjdz sobie w necie w uk bardzo latwo dostac fajnie sie tym maluje gotowe do strzalu prosto z butli a jak to utrwalic na materiale znajdziesz napewno przy opisie produktu. jak masz wiecej pytan to pisz pozdro

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: