Autor |
Wiadomo¶æ |
|
memol
|
Wys³any: 2011-09-27, 21:13 maluje ostrowiec ¶w
|
|
|
|
Witam jestem z ostrowca ¶w i s³u¿ê lakierowaniem wszystkiego co mi dacie za drobn± op³at±.Wiêcej informacji na GG:125384.Pozdrawiam |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2011-09-28, 11:17
|
|
|
|
najpierw pochwal sie co potrafisz:) memol napisa³/a: | za drobn± op³at± | nie zaczynaj od drobnych oplat bo cale zycie bedziesz lakierowal za drobna oplata |
|
|
|
|
memol
|
Wys³any: 2011-09-28, 12:04
|
|
|
|
lusterko robiê teraz i wstawiê fotorelacje z mojej pracy
za drobna op³at± czyli taka ma³a zachêta |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2011-09-28, 18:05
|
|
|
|
memol napisa³/a: | czyli taka ma³a zachêta |
Fakturka vat?
Czy szara strefa?
Zachêta dla klientów czy inspektorów US
Nie wspomnê o WIO¦u, bo z tym to ju¿ wszyscy na bakier mamy. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2011-09-29, 08:45
|
|
|
|
memol, podaj jeszcze dokladny adres i godziny pracy zeby nie musieli bladzic:)a tak na powaznie to cos tam mozesz sobie lakierowac bo to twoje,dziadka,kolegi...no ale oglaszanie sie z uslugami lakierniczymi bez zadnej dzialalnosci z tym zwiazanej...a szkoda by bylo jakby ci na klamke "plombe"zalozyli i dorypali kilka tysi kary za pare lusterek.. |
|
|
|
|
memol
|
Wys³any: 2011-09-29, 14:04
|
|
|
|
to tutaj kto¶ ¶ledzi og³oszenia |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2011-09-30, 22:37
|
|
|
|
Kolego memol ,powiem ci ¿e najlepsza reklama to jest "dobrze i fachowo wykonana w³asna praca" To w³a¶nie ona z czasem przyniesie "nowych klientów" na twoje "malowania" Wierz mi ¿e znam lakierników którzy po tzw. "normalnej pracy godzinowej" w ASO maja bardzo wielu klientów a ¿aden z nich nigdzie siê nie og³asza Podobnie jak blacharze czy mechanicy "Renoma" robi swoje Pozdrawiam!
ps. A takimi ogloszeniami to tylko mozesz sobie "¶ci±gn±æ" (tak jak ju¿ koledzy pisali) - powazne problemy natury finansowej na których pokrycie nie wystarcz± "drobne op³aty" |
|
|
|