Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
cubusm
Wys³any: 2011-10-04, 20:45   Potrzebna Pomoc w doborze sprzêtu
0
UP DOWN

Witam, wiec tak kompletuje sobie taki gara¿owy sprzêt do malowania... Mam ju¿ KOMPRESOR 150L 9bar 476L/min 380V BALMA- mam nadzieje ¿e jest wystarczaj±cy? odwadniacz,wê¿e, pistolet do podk³adu z dysz± 1.7 hvlp. z reduktorem pod niego... i szukam teraz pistoletu do malowania w miarê taniego ale te¿ nie jaki¶ badziew...my¶la³em bardzo d³ugo o sico bronze bo s³ysza³em pozytywne opinie... ale ju¿ sam nie wiem... Mo¿e macie jakies inne propozycje(chyba ze ten sico jest ok) tylko prosze nie piszcie sata iwata... bo nie jestem profesjonalist±...i jeszcze 1 rzecz któr± jest szlifierka pneumatyczna... Mo¿ecie mi jak±¶ poleciæ? albo "pochwaliæ sie" jak± wy u¿ywacie? i ewentualnie co jeszcze powinienem dokupiæ do mojego kompleciku...z góry dziekuje i Pozdrawiam!! :)

Robertlodz09 
Wys³any: 2011-10-04, 22:11   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
Wszystko zale¿y kolego od ilo¶ci funduszy które przeznaczasz na zakup sprzêtu ;) Skoro ludzie którzy maj± pojêcie o lakiernictwie i mieli styczno¶æ z tym pistoletem (Sico Bronz RP dysza 1.3) to proponuje aby¶ "nie kombinowa³" i go kupi³ :tak: Z "chiñskimi cackami" to wszystko zale¿y jak siê "trafi" ;) Mo¿esz kupiæ i bedziesz "blu¿ni³" albo "chwali³" ¿e jeszcze lepszego pistoletu od tego który kupi³e¶ nie spotka³e¶ ;) Od siebie dodam aby¶ w pierwszej kolejno¶ci kupi³ dobr± firmow± maskê do ochrony dróg oddechowych :tak:
Zdrowie jak stracisz to ju¿ go sobie nie kupisz :tak: Pozdrawiam! :spoko:

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: