jol man zakupaj sobie primerka do szkla w Jakims takim jak Obi czy cos... Ja zakupalem takie cos http://www.homebase.co.uk...rtNumber=141753
Na odwrocie pisze ze do szkla tez..
Dziala super naprawde polecam tylko masz okienko czasowe bo malujesz jak tylko troche przeschnie. Bardzo latwo sie go uzywa mozesz psiuknac albo gabka zapodac, a na to farby jakie chcesz kazde createxy zadzailaja i napewno wszystkie inne acryle tez a nawet kiedys psiukalem z puchy cos i nie zaszla zadna reakcja wiec mozna tez solventy zapodawac, ale zawsze sprobuj wczesniej na test panelku jakims. Pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglem.
pomog³e¶, pomog³e¶ :)ja bêde malowa³ na szkle pó³ na pó³, farba w sprayu i createxy... du¿e powierzchnie spray mniejsze aero.. na koniec chcê to pod bezbarwny wrzuciæ:), zobaczymy jak wyjdzie:)... pozdrawiam dziêx
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum