Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
damiano341
Wys³any: 2012-03-01, 16:06   renowacja felg POLERKA RANTÓ
0
UP DOWN

Witam mam felgi regit racing i chce je odnowiæ mianowicie mam problem z rantem tak wiem jest milion stron na ten temat ale mój problem jest po prostu ...dziwny, mam ranty które maj± plamy lub jakie¶ w¿ery niewyczuwalne pod palcem mój problem polega na tym ¿e nie mogê uzyskaæ efektu takiego jakbym chcia³ , zacz±³em od papieru 280 na mokro do 400 co zajê³o mi 4h i taki by³ tego mizerny efekt

no ale pojecha³em dalej wiêc papier 500-2000 co zajê³o mi kolejne 5h i oto efekt

Uploaded with ImageShack.us

jestem po prostu za³amany 9godzin pracy w d ... macie na to jak±¶ rade ? mo¿e zacz±³em zbyt ³agodnym papierem ?

noxes
Wys³any: 2012-03-01, 18:37   
0
UP DOWN

Pomóg³: 2 razy
Moim zdaniem musisz to wszystko zjechaæ bo jak masz nierówno¶ci to nie uzyskasz "lustra" Ja jak polerowa³em aluminium to zacz±³em od p200

damiano341
Wys³any: 2012-03-01, 18:52   
0
UP DOWN

ja chyba zaczne od nowa ;/ i to 240 zwyk³ym a to co widzisz to nie jakie¶ nierówno¶ci bo tego nie czuæ nawet pod rêk± .

ps: mo¿ecie poleciæ jakie¶ filce specjalne do tego ? bo tam rêk± to gdzieniegdzie doj¶æ bardzo cie¿ko mam do dyspozycji szlifierke katowa , wiertarke, i inne podstawowe narzêdzia

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: