|
|
|
Przesuniêty przez: DrCruel 2009-04-25, 04:26 |
Autor |
Wiadomo¶æ |
 |
seba
|
Wys³any: 2007-12-02, 22:15 Jak zacz±æ dzia³alno¶æ?
|
0
|
|
|
|
Panowie mam zamiar rozpocz±æ dzia³alno¶æ gospodarcz±,a mianowicie lakierujê autka.do tej pory jestem "szar± srtef±",ale postanowi³emrobiæ co¶ a legalu,a przy okazji postaraæ siê o jak±¶ kasê z urzêdu(zawsze jaki¶ sprzêt mozna dokupiæ),ale, mam gara¿ 9na6 do przygotowywania auta i kabinê samoróbkê.pytanie moje brzmi co wpisaæ we wniosku do urzêdu,tak,¿eby dostaæ kasê na sprzêt lakiern(promiennik,itd.),jaki profi³ dzia³alno¶ci,¿eby mi siê to uda³o.mo¿e kto¶ mi pomo¿e,z góry WIELKIE DZIÊKI |
|
|
|
 |
|
Wys³any: 2007-12-02, 22:28
|
0
|
|
|
MTGarage.
Pomóg³: 10 razy Posty: 722 Sk±d: ¦l±sk - ¦wierklaniec
|
Ja mam pytanie... Otwierasz dzia³alno¶æ gosp. jako lakiernia czy blacharstwo
Da siê jeszcze dzi¶ otworzyæ zak³ad lakierniczy bez komory??
[ Dodano: 2007-12-03, 16:34 ]
Ema. Dowiedzia³em siê jeszcze tylko tyle, ¿e na rozruch ka¿dej takiej dzia³alno¶ci otrzymujesz 11tys. z³otych (np. na zakup auta- ) czy te¿ sprzetu.
Wystarczy spe³niæ warunki. Rodzice otwierali tak 2 sklepy
P.S. Z tego co siê jeszcze dowiedzia³em, to najlepiej jest otworzyæ zak³ad blacharski, a wtedy 'prowadziæ drobne naprawy lakiernicze" |
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
|
|
|