Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
pawel2296
Wys³any: 2012-06-03, 10:15   Wgniecenie ma³e-co robiæ?
0
UP DOWN

Witam wszystkich serdecznie!
Z góry przepraszam je¶li zamie¶ci³em post w z³ym dziale.
Mam ma³y problem, otó¿ niedawno cofa³em moim samochodem(VW Polo IV)i lekko uderzy³em ty³em w s³upek od ogrodzenia. Z ty³u pod klap± baga¿nika zrobi³o siê malutkie wgniecenie. Czy kto¶ móg³by mi pomóc to zatuszowaæ, bo brzydko to wygl±da. Mo¿e da³oby siê na³o¿yæ szpachli? Nie wiem czy trzeba ca³y lakier usuwaæ i od pocz±tku wszystko nak³adaæ czy wystarczy zaszpachlowaæ i na szpachlê po³o¿yæ lakier? Prosi³bym o dok³adny opis poniewa¿ jestem amatorem w lakierowaniu, chcia³bym te¿ wiedzieæ np. jak± szpachlê daæ, mo¿e nazwa szpachli, z czym zmieszaæ np. nazwa podk³ady, je¿eli trzeba by papierem ¶ciernym co¶ ¶ci±gn±æ to te¿ proszê o granulacjê jak± mam to robiæ. Dodam ¿e mam kompresor, pistolet te¿ tak¿e z malowaniem chyba nie bêdzie problemu, kompresor mam 100 litrów, jednot³okowy, a pistolet z dysz± 1,5mm tylko nie wiem jakim ci¶nieniem to malowaæ. Wszystkim dziêkujê za pomoc.
Pozdrawiam

pawel1108 
Wys³any: 2012-06-03, 10:25   
0
UP DOWN

Pomóg³: 20 razy
Sk±d: Wroc³aw
pawel2296 napisa³/a:
malowaniem chyba nie bêdzie problemu

Kolego nie zrozum mnie zle,ale po tym co przeczyta³em to jeste¶ w tej materii ,,zielony,,
oddaj to komus ,kto to fachowo zrobi tym bardziej,¿e to nie jest jaki¶ stary trup.
Pode¶lij zdjêcie to co¶ sie doradzi.
Napisz sk±d jeste¶,mo¿e kto¶ z forum siê tym zajmie.
Pozdro

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: