Autor |
Wiadomo¶æ |
|
swietlik91
|
Wys³any: 2012-06-03, 21:33 SPRINT HVLP 1,4
|
0
|
|
|
|
Witam, maluje ktos takim pistoletem? Co mozecie o nim powiedziec? |
|
|
|
|
ivanovic
|
Wys³any: 2012-06-03, 21:41
|
0
|
|
|
|
Ja mam sprint hp. Rewelacji nie ma ale da siê. Moczony ju¿ wielokrotnie w nitro, nie ma ¿adnych przecieków itd. Miot³a nie jest równomierna, trzeba siê przyzwyczaiæ i takie tam.. jak to pistolet za marne grosze. Drugi raz zaczynaj±c swoj± przygodê raczej bym nie kupi³, ale musia³bym wiedzieæ wtedy tyle co teraz ;] |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-06-03, 21:45
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
Pistolet na dzi¶¶¶¶
Tiger rp... cena i jako¶æ wykonania na poziomie.
Na start to juz fajny sprzêt.
Nie musze mówic ze RP to system z saty ¶ci±gniêty.
Ja bym go kupi³. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-06-03, 21:49
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
swietlik91 napisa³/a: | maluje ktos takim pistoletem? |
Chcesz go kupiæ czy kupi³e¶ i pytasz o ocenê? Je¶li tylko chcesz kupiæ to raczej wybierz co¶ innego Je¶li co¶ tañszego tak do 100z³ to polecaj± tutaj koledzy z forum pistolet Sico Bronz 1.3 RP |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-06-03, 22:08
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
Robertlodz09 napisa³/a: | do 100z³ to polecaj± tutaj koledzy z forum pistolet Sico Bronz 1.3 RP |
Mia³em, polecam.
Ale niektóre modele maj± wadê.
Wytrzyma³ tylko 5 lat katowania szpryca, podk³ad, baza, klar.
Potem zmieni³em na saty,,, czyli, zarobi³ na saty.
Ale wrócmy do jego wady.
Po 5 latach dalej dzia³a³ i podda³ sie dopiero jak spotka³ siê z m³otkiem i w pó³ siê z³ama³.
Tak ¿e nie znam jako¶ci dzisiejszych pistoletow, ale w swojej niewiedzy kiedys lakierowa³em sreberka i z³otka pistoletem z brico marche za 49 z³.
Nie wiedzia³em ¿e sie nie da i w niewiedzy siê da³o.
A ¿e boki wysz³y akceptowalnie, nawet by³em zadowolony,,, to maska jak himalaje,,, tak baza postawiona.
Tak ¿e jak nie wymagasz cudów, to i wa³kiem pomalujesz. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
swietlik91
|
Wys³any: 2012-06-04, 20:57
|
0
|
|
|
|
Kupilem go i uzywam do malowania ogrodzen balustrad maszyn rolniczych itp. i niewiem jak poradzi sobie z powazniejszym lakiernictwem;p cudu moze nie ma ale postaram sie jakos nim dzialac dalej:) |
|
|
|
|
swietlik91
|
Wys³any: 2012-06-07, 15:31
|
0
|
|
|
|
Koledzy, chcialbym kupic ten pistolet pistolet Sico Bronz tylko powiedzcie dlaczego taka dysza a nie inna, jaka jest szerokosc miotly? Pozdrawiam:) |
|
|
|
|
teat
|
Wys³any: 2012-06-07, 15:40
|
0
|
|
|
|
Ja mam bronze 1.3 RP. Przy 10% rozpuchy na akrylu robi lustro |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-06-07, 15:52
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
teat napisa³/a: | Ja mam bronze 1.3 RP. Przy 10% rozpuchy na akrylu robi lustro |
a w pozosta³ej czê¶ci gara¿u .... kolorowy mat
swietlik91 napisa³/a: | Koledzy, chcialbym kupic ten pistolet pistolet Sico Bronz tylko powiedzcie dlaczego taka dysza a nie inna, jaka jest szerokosc miotly? Pozdrawiam:) |
Bo innych dyszów nie ma ... wysz³y. Proszê przyj¶æ jutro mo¿e có¶ przywioz± z now± dostaw± ry¿u.
----------------
Miot³a ma szeroko¶æ ok 20 cm ... w zasadzie to bardziej ¶rednica bo Jasiek uk³ada patyczki jeden na drugim i ¶ciska drutym... ale jak przdypne to 20 centymetrów jezd. @swietlik91 jak malujesz to maczasz w farbie i walisz miot³± o kija, czy tylko machasz jak ksi±dz ? ... Ja wale o kija. Tylko mora wychodzi jebutna i du¿o potem jest szmyrglowania tym p³ótnem ¶cirnym. |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
gugun
|
Wys³any: 2012-06-07, 16:07
|
0
|
|
|
Pomóg³: 52 razy Posty: 2819 Sk±d: kuj-pom
|
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-06-08, 23:57
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
teat napisa³/a: | mam bronze 1.3 RP. Przy 10% rozpuchy na akrylu robi lustro |
A co robi Twoje Srico przy 20% rozpuchy........? A bez rozpuchy....? |
|
|
|
|
teat
|
Wys³any: 2012-06-12, 09:48
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisa³/a: | teat napisa³/a: | mam bronze 1.3 RP. Przy 10% rozpuchy na akrylu robi lustro |
A co robi Twoje Srico przy 20% rozpuchy........? A bez rozpuchy....? |
To ju¿ chêtnie pozostawi³bym Tobie do zbadania |
|
|
|