Autor |
Wiadomo¶æ |
|
mariann
|
Wys³any: 2012-06-18, 10:29 Wybór Pistoletu do bazy potrzebna pomoc
|
0
|
|
|
|
Witam panowie, tak jak w temacie mam problem z wyborem w miarê dobrego pistoletu do bazy tak do 500z³. I tak, kupi³em ju¿ kilka pistoletów mianowicie
- sico gold HVLP kicha, totalna chinszczyzna
- K2 HVLP Lepiej siê tym malowa³o ale za w±ski strumieñ a miot³a sie rozchodzi³a daleko od pistoletu
-Leader lakierowa³ gór± i do³em miot³y a w ¶rodku pusto i nie sz³o tego za bardzo poprawiæ
Mam taki stary pistolet który dosta³em od znajomego lakiernika dawno temu, i ten pistolet piêknie k³adzie bazê ale lakiernik ten nie dba³ o narzêdzia i pistol ten jest tak zabrudzony w ¶irodku ¿e siê p³akaæ chce. Niestety nic ju¿ sie nie da z nim zrobiæ pozasycha³, nie mogê spotkaæ podobnego bo bym kupi³. Z wygl±du i z g³owicy podobny jest do profesionala. Co s±dzicie o pistolecie Profesional HVLP 1,3
Mam jeszcze jednego na oku mianowicie LARE Evolution HVLP
Chyba ¿e mo¿ecie poleciæ co¶ jeszcze lepszego
Nie chcê znowu kupowaæ i sprzedawaæ bo auta czekaj± poleæcie mi co¶ dobrego do 500 - 600 z³ konkretnie do bazy.
Który¶ z tych na zdjêciu jest godny polecenia ?
pppppp.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 1572 raz(y) 62.04 KB |
pist.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 53 raz(y) 57.72 KB |
|
|
|
|
|
MichuMachu
|
Wys³any: 2012-06-18, 15:13
|
0
|
|
|
Pomóg³: 14 razy Posty: 347
|
U mnie w mieszalni tego profesionala chwala ale sam nim nie robilem takze Ci nie powiem... a co do brudnego pistoletu to moze sproboj takim spreyem do sciagania farb i troszke szczotki i powinno zejsc ja pistolety od podkladow to na zero czyscilem praktycznie a byly zawalone dosc dobrze ;p;p |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-06-20, 14:26
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
mariann napisa³/a: | poleæcie mi co¶ dobrego do 500 - 600 z³ konkretnie do bazy. |
Sata jet 2000 HVLP z dysz± 1.2 ,1.3 lub WSB
lub Sata jet RP z dysz± 1.2 ,1.3
W tej kwocie siê mo¿esz spokojnie siê "zmie¶ciæ" ,tylko ¿e Sata bêdzie z tzw. "drugiej rêki" Jeszcze mo¿esz poszukaæ Sata jet 90 z dysz± 1.3
Pozdrawiam! |
|
|
|