Autor |
Wiadomość |
 |
matizer1
|
Wysłany: 2012-09-05, 20:20 Dziura w podwoziu
|
0
|
|
|
|
Posiadam VW golf III 1996 zrobi³a mi siê dziura w podwoziu od strony kierowcy zaraz pod dywanikiem dziura jest wielkoœci pieœci nie chce tego spawaÌ bo jak dla mnie nie ma to sensu bo go sprzedaje ale chcia³bym jakoœ to zrobiÌ ¿eby wygl¹da³o myœlê nad mat¹ szklan¹ ale nie wiem co jest do tego potrzebne prosi³bym o pomoc co mam kupiÌ i jak zrobiÌ, w piwnicy mam szachlówê z w³óknem szklanym Fiber ale du¿o pewnie tu nie pomo¿e proszê o pomoc wielkie dziêki. |
|
|
|
 |
jacenty 741
|
Wysłany: 2012-09-05, 20:33
|
+2
|
|
|
|
Czyli po prostu chcesz komuœ zrobiÌ na z³oœÌ,bo to ju¿ nie twoje zmartwienie?
To moÂże po prostu nas raj na podÂłogĂŞ w okolicy dziury,to nikt tam nie zajrzy.
ÂŻyczĂŞ Ci podobnego sprzedawcy przy nastĂŞpnym zakupie. |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2012-09-05, 20:42
|
0
|
|
|
|
jacenty 741 napisał/a: | ÂŻyczĂŞ Ci podobnego sprzedawcy przy nastĂŞpnym zakupie. |
DokÂładnie.
Uczciwiej bĂŞdzie jak nic nie zrobisz i opuscisz cenĂŞ odpowiednio do stanu. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
pawel1108
|
Wysłany: 2012-09-05, 22:50
|
0
|
|
|
|
jacenty 741 napisał/a: | To moÂże po prostu nas raj na podÂłogĂŞ w okolicy dziury,to nikt tam nie zajrzy. |
Jacenty |
_________________ www.lakiernik-wroclaw.eu |
|
|
|
 |
water
|
Wysłany: 2012-09-28, 13:25 Re: Dziura w podwoziu
|
+1
|
|
|

|
matizer1 napisał/a: | Posiadam VW golf III 1996 zrobiÂła mi siĂŞ dziura w podwoziu od strony kierowcy zaraz pod dywanikiem dziura jest wielkoÂści pieÂści nie chce tego spawaĂŚ bo jak dla mnie nie ma to sensu bo go sprzedaje ale chciaÂłbym jakoÂś to zrobiĂŚ Âżeby wyglÂądaÂło myÂślĂŞ nad matÂą szklanÂą ale nie wiem co jest do tego potrzebne prosiÂłbym o pomoc co mam kupiĂŚ i jak zrobiĂŚ, w piwnicy mam szachlĂłwĂŞ z w³óknem szklanym Fiber ale duÂżo pewnie tu nie pomoÂże proszĂŞ o pomoc wielkie dziĂŞki. |
ZastanĂłw siĂŞ czy Ty chciaÂłbyÂś byĂŚ tak oszukany przez kogoÂś od kogo kupujesz auto?! Napraw porzÂądnie i dopiero sprzedaj, albo otwarcie powiedz o szkodzie!! |
|
 |
sawmaster
|
Wysłany: 2012-10-03, 17:13
|
0
|
|
|
|
jak nie chcesz spawaÌ to proponuje w³ókno szklane a na to ¿ywica |
|
|
|
 |
scarab
|
Wysłany: 2012-10-04, 22:38
|
0
|
|
|
|
Do³¹czê siê do tematu - w jaki sposób mo¿na w miarê trwale i solidnie naprawiÌ tak¹ dziurê bez spawania? Mo¿na wyci¹Ì zgnit¹ blachê i wstawiÌ now¹ np. na jakiœ klej lub ¿ywicê czy raczej nie bêdzie siê to trzyma³o kupy/ |
|
|
|
 |
ComTom
|
Wysłany: 2012-10-04, 23:21
|
0
|
|
|
|
mozna wkleic za pomoca specjalnego kleju do karoserii K3 chyba sie nazywa ale z tego co wiem to klej jest drogi i potrzeba specjalnego pistoletu do wyciskania poniewaz jest dwukomponentowy. |
|
|
|
 |
sawmaster
|
Wysłany: 2012-10-06, 08:28
|
0
|
|
|
|
scarab, jak dobrze oczyÂścisz i odtÂłuÂścisz to bĂŞdzie siĂŞ Âżywica trzymaĂŚ |
|
|
|
 |
teac27
|
Wysłany: 2012-10-07, 13:52
|
0
|
|
|
|
a jakbyÂś podjechaÂł na jakiÂś warsztat .. byle jaki .. na pewno majÂą spawarkĂŞ .. wytniesz kawaÂłek blachy .. wstawisz nowÂą .. niech przyÂłapie Ci tylko w paru miejscach ... potem zaklajstrujesz to masÂą uszczelniajaca zeby woda sie nie dostawaÂła zapÂłacisz parĂŞ groszy .. tyle co za puszkĂŞ z ÂżywicÂą epoksydowÂą .. chyba nie jest to jakaÂś filozofia .. spwaĂŚ w podÂłodze moÂżna byle jak .. bo i tak tego nie bĂŞdzie widaĂŚ .. a bawiĂŚ siĂŞ w takie klejenie to chyba czysta gÂłupota .. sam mam golfa .. byÂł klejony ÂżywicÂą ... nitowany .. piankowany .. jeÂśli bym znaÂł osobĂŞ ktĂłra to robiÂła to z przyjemnoÂściÂą bym go wysmiaÂł .. popieram zdanie Watera.. nie rĂłb z siebie dziada . |
|
|
|