witam lakieruje 4 samochód w zyciu i jak do tej pory wszystkie bu³y w akrylu i teraz trafil sie w metaliku i mam kilka pytañ
do bezbarwnego lakieru idzie utwardzacz to wiem a na opakowaniu z baza pisze 0,25 + rozp czyli mam rozumieæ ze jest juz rozrobiona. Farbe dobra³ klient i da³ mi to ,,tylko do czego jest ten rozpuszczalnik obok utwardzacza ??
My¶lê, ¿e osobny rozcieñczalnik doda³ do bezbarwnego. Skoro na bazie napisane 0,25 + rozcieñczalnik móg³ ju¿ zrobiæ gotow± mieszankê.
/edit/
Tak siê sk³ada, ¿e znam w³a¶ciciela tej mieszalni i zasiêgn±³em informacji u ¼ród³a.
Baza jest ju¿ rozmieszana z rozcieñczalnikiem i gotowa do natrysku. Dodatkowy rozcieñczalnik przeznaczony jest do bezbarwnego. Mo¿na dodaæ go od 10 do 20%
W razie w±tpliwo¶ci mo¿na samemu jutro zadzwoniæ. Jak potrzebny nr telefonu to mogê podaæ w prywatnej wiadomo¶ci.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum