Autor |
Wiadomość |
 |
tomanhez
|
Wysłany: 2012-10-20, 23:04 GDZIE NAJTANIEJ DOBIORE LAKIER W ÂŁODZI
|
0
|
|
|
|
Witam.
To mĂłj pierwszy post, nie wiem czy wybraÂłem dobry dziaÂł ale jeÂśli zÂły to z gĂłry przepraszam
Mam do was pytanie o ile ktoÂś jest z ÂŁodzi i wie to prosiÂł bym o pomoc
mianowicie chodzi mi o wstazanie taniej dobieralni lakieru
W moich okolicach ok 25 km od Âłodzi(w strone ÂŁowicza) za 100ml bazy koleÂś Âżyczy sobie od 30 do 40 zÂł i to jeszcze z ÂłaskÂą dobiera mniej jak 2-3 setki (czĂŞsto robie miejscowe wkurzki gdzie potrzeba 100 max 200ml)
Bywam codziennie w Zgierzu lub ÂŁodzi i znalazÂłem lakiernie gdzie za setke dobiera mi za przeciĂŞtnie 25zÂł
Pytam bo znajomy z okolic ÂŁasku ZduĂąskiej Woli powiedziaÂł mi Âże u nich moÂżna spokojnie za 12 zÂł dobraĂŚ setke
Nie bĂŞde wspominaÂł juz o jakiejÂś firmie HANIA na allegro dobierajÂą setke za 7,8 zÂł...
kupiÂłem to kilka razy i w sumie nie ma jakiegoÂś szaÂłu z jakoÂściÂą i kryciem ale dobierajac
0.7 u mnie za np 35zÂł za 100 wychodzi 245zÂł a po 7.8 wychodzi 54 + przesyÂłka .... |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2012-10-21, 13:13
|
0
|
|
|

|
A jakiej firmy interesuje Ciebie kolego ta baza? Czy tylko najwaÂżniejsza jest dla Ciebie cena za 100ml ?
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2012-10-21, 13:15 ]
tomanhez napisał/a: | znajomy z okolic ÂŁasku ZduĂąskiej Woli powiedziaÂł mi Âże u nich moÂżna spokojnie za 12 zÂł dobraĂŚ setke |
A powiedziaÂł Ci z jakiego mieszalnika ma tÂą bazĂŞ? po 12zÂł za 100ml.? |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wysłany: 2012-10-21, 15:20
|
+1
|
|
|
|
Colorserwis, ÂŁĂłdÂź Wojska Polskiego 4, ok 16zÂł za 100ml. Mieszalnik Dyna. |
_________________ http://niezalezna.pl/
 |
|
|
|
 |
tomanhez
|
Wysłany: 2012-10-23, 22:40
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2012-10-24, 08:17
|
0
|
|
|

|
W ÂŁodzi poniÂżej kwoty 14-15zÂł za 100ml nic nie znajdziesz Za takÂą kwotĂŞ masz Profixa na ul.Rzgowskiej 61 (obok stacji benzynowej) lub KAPPCI na ul. DÂąbrowskiego (przy wiadukcie kolejowym po stronie Instytutu) Tam masz jeszcze "przemysÂłowy" mieszalnik Salcomixa oraz "samochodowy" DeBeera. Tylko DeBeer to juÂż inna kwota
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2012-11-01, 09:41
|
0
|
|
|

|
w colorservisie to mi tak dobrali lakier do Vito ze masakra
BiaÂły biaÂłemu nie rowny hehe
Czarny kolorek tez sie rĂłzniÂł.
No i to taka maÂła nora i te zapisywanie kwot na papierze haha Masakra.
1) W Âłdz tani to jest na pabianickiej pomiedzy radarem mcdonaldem.
2) A taki duzy sklep jest obok salonu VW na pabianickiej tez w tych budynkach starych
3) W okolicy Âłagiewnickiej za fotoradarem przed myjniÂą w lewo na rogu. |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wysłany: 2012-11-01, 14:21
|
0
|
|
|
|
YAMAHER, Jakie ceny w tych trzech wymienionych przez ciebie mieszalniach
Ja puki co nie mam powodĂłw do narzekaĂą na kolorystkĂŞ z Colorservis'u. |
 |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2012-11-01, 23:33
|
0
|
|
|

|
YAMAHER napisał/a: | A taki duzy sklep jest obok salonu VW na pabianickiej tez w tych budynkach starych |
To jest firma 2W ,przedstawiciel Sikkensa oraz Lesonala a dokÂładny adres to ul. Pabianicka 119/131. MajÂą teÂż mieszalnik Dyna
YAMAHER napisał/a: | W okolicy Âłagiewnickiej za fotoradarem przed myjniÂą w lewo na rogu. |
Tam jest przedstawiciel Carsystemu CSV i majÂą mieszalnik R-Ma , dokÂładny adres to ul. SowiĂąskiego 47
Pozdrawiam!
Sw.Piotrek napisał/a: | Ja puki co nie mam powodĂłw do narzekaĂą na kolorystkĂŞ z Colorservis'u. |
I tak trzymaj
Ale jeÂśli dla ciebie najwaÂżniejszym kryterium jest "Cena za 100ml" to nie szukaj kolego "nowego sklepiku"
Z tych 2 ktĂłre tutaj powyÂżej wymieniÂłem to raczej "uciekniesz z krzykiem" jak dowiesz siĂŞ ile tam kosztujÂą porzÂądne firmowe materiaÂły lakiernicze |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wysłany: 2012-11-01, 23:50
|
0
|
|
|
|
Cena za 100ml w przypadku lakierĂłw bazowych jest "bardzo wzglĂŞdna".
Cena za wiêksz¹ iloœÌ Dyny i np. Nexa Autocolor jest bardzo zbli¿ona.
Jednak ró¿nica ceny przy zakupie tylko 100ml jest bynajmniej znaczna.
Do tego wiĂŞksza cena czĂŞsto nie poprawia "pasowalnoÂści" |
 |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2012-11-02, 00:07
|
0
|
|
|

|
Sw.Piotrek napisał/a: | Cena za wiĂŞkszÂą iloœÌ Dyny i np. Nexa Autocolor jest bardzo zbliÂżona. |
PowaÂżnie? To ktĂłry mieszalnik jest wedÂług Ciebie "lepszy" tj. wedÂług Twojej oceny?
Sw.Piotrek napisał/a: | Do tego wiĂŞksza cena czĂŞsto nie poprawia "pasowalnoÂści" |
MoÂżna wiedzieĂŚ na jakich materiaÂłach juÂż pracowaÂłeÂś Âże piszesz coÂś takiego? |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wysłany: 2012-11-02, 00:13
|
0
|
|
|
|
Tak jak wczeÂśniej napisaÂłem, Dyna puki co jest ok. Autocolor wiadomo bez problemĂłw
Reszta materia³ów Duxone, Novol oraz Economy Mia³em te¿ coœ z CSV, chyba GoldCar czy jakoœ tak. |
 |
|
|
|
 |
YAMAHER
|
Wysłany: 2012-11-02, 14:29
|
0
|
|
|

|
Sw.Piotrek --> no mi tez sie dobrze maluje dynka ale jak malowaÂłem zderzaczek do vito to malowaÂłem go na poczatku z T4W a pozniej dyna no i T4W moim zdaniem byÂło lepsze PowÂłoka tez byÂła taka jak by bardziej sliska
Tomanhez --> przy 100ml to sprawdz ktory sklep blizej Ale mozesz sprawdzic ten sklep z pabianickiej miedzy radarem w mc donald w miare na przeciwko statoila. Tam z tego co widziaÂłem jest tanio. I dosc duzy wybor w tych tanich podkÂładach itd |
|
|
|
 |
Marcino
|
Wysłany: 2012-11-09, 15:02
|
0
|
|
|
|
U mnie w Tczewie Dyna za perÂłe liczy soebie 25zÂł za 100ml, czy to duzo? |
|
|
|
 |
wro-lak.pl
|
Wysłany: 2013-10-14, 23:47 Re: GDZIE NAJTANIEJ DOBIORE LAKIER W ÂŁODZI
|
0
|
|
|
|
tomanhez napisał/a: | Witam.
To mĂłj pierwszy post, nie wiem czy wybraÂłem dobry dziaÂł ale jeÂśli zÂły to z gĂłry przepraszam
Mam do was pytanie o ile ktoÂś jest z ÂŁodzi i wie to prosiÂł bym o pomoc
mianowicie chodzi mi o wstazanie taniej dobieralni lakieru
W moich okolicach ok 25 km od Âłodzi(w strone ÂŁowicza) za 100ml bazy koleÂś Âżyczy sobie od 30 do 40 zÂł i to jeszcze z ÂłaskÂą dobiera mniej jak 2-3 setki (czĂŞsto robie miejscowe wkurzki gdzie potrzeba 100 max 200ml)
Bywam codziennie w Zgierzu lub ÂŁodzi i znalazÂłem lakiernie gdzie za setke dobiera mi za przeciĂŞtnie 25zÂł
Pytam bo znajomy z okolic ÂŁasku ZduĂąskiej Woli powiedziaÂł mi Âże u nich moÂżna spokojnie za 12 zÂł dobraĂŚ setke
Nie bĂŞde wspominaÂł juz o jakiejÂś firmie HANIA na allegro dobierajÂą setke za 7,8 zÂł...
kupiÂłem to kilka razy i w sumie nie ma jakiegoÂś szaÂłu z jakoÂściÂą i kryciem ale dobierajac
0.7 u mnie za np 35zÂł za 100 wychodzi 245zÂł a po 7.8 wychodzi 54 + przesyÂłka .... |
Witam, polecam AUTOCOLOR w ÂŁodzi Pl. ZwyciĂŞstwa 12 . Kolorki tam wchodzÂą |
_________________ www.wro-lak.pl www.4cr.com.pl
 |
|
|
|
 |
trzeÂźwy inaczej
|
Wysłany: 2013-10-15, 23:04
|
0
|
|
|

|
wro-lak.pl napisał/a: |
A ja polecam wĂłdkĂŞ z monopolowego na moim osiedlu. Po wypiciu pierwszej butelki, kolorki stajÂą siĂŞ Âżywsze. Po drugiej, wszystko przestaje mieĂŚ znaczenie. |
_________________ ÂŻycie jest zbyt krĂłtkie Âżeby jeÂździĂŚ Dieslem... |
|
|
|
 |
lakierok
|
Wysłany: 2013-10-16, 10:51
|
0
|
|
|
|
trzeÂźwy inaczej napisał/a: | wro-lak.pl napisał/a: |
A ja polecam wĂłdkĂŞ z monopolowego na moim osiedlu. Po wypiciu pierwszej butelki, kolorki stajÂą siĂŞ Âżywsze. Po drugiej, wszystko przestaje mieĂŚ znaczenie. |
Daj adres tego osiedla i monopolki, podjadĂŞ oÂżywiĂŚ kolorki
|
_________________ Mieszalnia LakierĂłw
Frostt.pl |
|
|
|