Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
jaro882
Wysłany: 2012-12-05, 23:37   Pistolecik do bazy i bezbarwnego;) najlepiej jeden konkretny
0
UP DOWN

Witam! Witam!! I przyszÂła pora na zmianĂŞ mojego guna;)
Jak do tej pory leciaÂłem na sprzecie lvlp z dyszÂą 1.4 ( kupiÂłem go 3 lata temu za 800zÂł) wszystko byÂło dobrze do czasu;) przerywa sparka charka ;) iglica juÂż wyjechana na maxa;)
I moje pytanie brzmi;) kupiĂŚ jeden konkretny do bazy i bezbarwnego ( np 3000 rp ?) a moÂże dwa osobne guny ?? czekam na propozycje i wasze doÂświadczenie;)
A miszalnie goÂściu chciaÂł mi wciÂś : do bazy- jakiÂś tam expert za 300zÂł , bezbarwny: produkt K2 z dyszÂą 1.2 cena okoÂło 380 zÂł.
Ja kiedyœ chcia³êm kupiÌ devila finishline + airgunsa ale wstrzyma³em siê bo mój sprzêcik dmucha³ bez problemów a dodatkowo wyczyta³em ¿e lepiej kupiÌ satke 3000rp i bêdzie do bazy i klaru. Inni znowu chwalili devila gti niestety nie wiem za wiele o tym sprzecie.
SprĂŞÂżarkĂŞ poskÂładaÂłem w tym roku nowÂą butla 200 l pompa abaca najwyÂższy model tak Âże z powietrzem problemu nie bedzie;) chcĂŞ po prostu kupiĂŚ niezawodny sprzĂŞt ktĂłry jakiÂś czas pociÂągnie i bez obaw bĂŞdĂŞ mĂłgÂł na nim pracowaĂŚ

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu