Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
jaro882
Wys³any: 2012-12-05, 23:37   Pistolecik do bazy i bezbarwnego;) najlepiej jeden konkretny
0
UP DOWN

Witam! Witam!! I przysz³a pora na zmianê mojego guna;)
Jak do tej pory lecia³em na sprzecie lvlp z dysz± 1.4 ( kupi³em go 3 lata temu za 800z³) wszystko by³o dobrze do czasu;) przerywa sparka charka ;) iglica ju¿ wyjechana na maxa;)
I moje pytanie brzmi;) kupiæ jeden konkretny do bazy i bezbarwnego ( np 3000 rp ?) a mo¿e dwa osobne guny ?? czekam na propozycje i wasze do¶wiadczenie;)
A miszalnie go¶ciu chcia³ mi wci¶ : do bazy- jaki¶ tam expert za 300z³ , bezbarwny: produkt K2 z dysz± 1.2 cena oko³o 380 z³.
Ja kiedy¶ chcia³êm kupiæ devila finishline + airgunsa ale wstrzyma³em siê bo mój sprzêcik dmucha³ bez problemów a dodatkowo wyczyta³em ¿e lepiej kupiæ satke 3000rp i bêdzie do bazy i klaru. Inni znowu chwalili devila gti niestety nie wiem za wiele o tym sprzecie.
Sprê¿arkê posk³ada³em w tym roku now± butla 200 l pompa abaca najwy¿szy model tak ¿e z powietrzem problemu nie bedzie;) chcê po prostu kupiæ niezawodny sprzêt który jaki¶ czas poci±gnie i bez obaw bêdê móg³ na nim pracowaæ

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Warsztat

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: