Wys³any: 2013-02-26, 11:25 Wielka pro¶ba dla zanwców piaskarek :)
0
Panowie prosze o pomoc. Nie mam pojecia o parametrach i o tym wszystkim. Chodzi mi o jakas mala piaskarke do drobnych napraw. Miejsca gdzie wylazi rdza jak blotniki czy dolne krawedzie drzwi. Bo nie moge dokladnie usunac do konca rdzy. Nawet uzywajac odrdzewiaczy i tak rdza wylazi po paru miesiacach. w sumie potrzebne mi to do malych zaprawek. Z gory dziekuje.
Sorki kolego "Tytexo" ze sie nie przywitalem... Powiem ze zaczynam bawic sie w lakiernictwo i mysle ze na dluzej pozostane na tym forum. DZieki za linki. Troche poczytalem i zastanawiam sie nad tym pistoletem.. SSP-Strahlfix
http://allegro.pl/pistole...3012147823.html
"juny" a jakie masz dysze??? Chyba nie ceramiczne?? Bo podobno szybko je szlag trafia.... i jakia dysza robisz?? jaki rozmiar? Bo mam sprerzarke poj 270l i na wyjsciu ma 500l/min cisnienie max 10 bar
Sory za odkop ale jak widzê ¿e kto¶ kupuje piaskarkê syfonow± za 300z³ to mnie krew zalewa.
Dlaczego?
Mia³em i sprzeda³em piaskarkê ci¶nieniow± z zaworem talerzowym(by renia).
Czemu sprzeda³em? Kompresor za s³aby. Ale 1 tona ¶cierniwa na podasz dosta³a (na sprzedasz).
Jak ju¿ to kupiæ pojemnik na butle gazow± (najmniej 50l) i zrobiæ ale z zaworem talerzowym bo kulowe siadaj± ju¿ po 1 u¿yciu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum