Wys³any: 2013-03-21, 23:33 MAKTEK - kompresory i agregaty malarskie
0
Noszê siê z zamiarem zakupu albo kompresora z tej firmy 100-200litrów lub agregat malarski. Zamie¿am malowaæ budynki gospodarcze na wiosne a troche tego jest u mnie i u s±siada. Wygl±da i kosztuje jak chiny ale jako jedyni daj± 2 lata gwarancji i znajomy mówi ¿e serwis te¿ ok bo naprawili mu kompresor i pozytywnie ich wspomina.. Znacie t± firmê? Pros¿e o opinie!
Nigdy nie widzia³em tego na ¿ywo ale ze zdjêæ z ich strony
http://www.maktek.pl/kompresory-sprezarki.php
to te kompresory wygl±daj± bardzo podobnie jak zwyk³e chiñczyki w stylu basspolska czy co¶ podobnego, no mo¿e trochê lepiej choæ pisz±,¿e montuj± oryginalne w³oskie pompy ale jakie dok³adnie to ju¿ nie znalaz³em (po kilku minutach przegl±dania strony). Chêtnie poczytam opinie osób które pracuj± na tych kompresorach bo stosunek wydajno¶ci do ceny (o ile podaj± prawdziwe informacje), jest chyba niez³y.
co do firmy maktek zadzwoñ do nich
mój ojciec przymierza sie do zakupu nowej tokarki
pan z sprzeda¿y poleci³ zadzwoniæ za dwa tygodnie i zszed³ ³adnie z ceny
tak samo z wyborem powiedzia³ co pada... a co sie sprawuje bez problemu
a co do jako¶ci nie mam pojêcia jak to z sprê¿arkami ....
chcia³em kupiæ maktek sky 100 za 1600z³ ale po oggledzinach okazuje sie ¿e to chiny jak nic. pompa bezfirmowa robiona na wzór i wydajno¶æ ABAC nawet wygl±da tak samo, w opisie pisz± pompa typu w³oskiego (to ju¿ mówi samo za siebie) i parametry takie same ale wiadomo prawie jak ... to za ma³o
Wybór pad³ na metabo. drozszy 300z³ ale ju¿ abac i mo¿e pos³uzy chwilê
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum